Escape World komt met nieuwe kamer en thuisspel

juli 26, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

We hebben een mysterieus nieuwtje dat we met jullie mogen delen. Locked Tilburg is van Escape World en komt nu met een spectaculaire nieuwe kamer! Deze kamer werd al heel goed ontvangen door spelers en wordt nu volledig herbouwd bij Locked Tilburg Welke kamer zou dit toch zijn? Zodra we weten over welke kamer dit gaat dan laten we het jullie meteen weten.

Escaperoom Midnight Magic opent opnieuw haar deuren in Amsterdam

In Escape World Amsterdam zal de Midnight Magic binnenkort haar magische deuren openen. Ze zijn de afgelopen maanden heel hard aan het werk geweest en er is zoveel veranderd en geüpgraded dat ze dit een compleet nieuwe kamer durven noemen.

Het verhaal: Samen sluipen jullie door de donkere gangen van de tovernaarsschool. Jullie toverstokken zijn in beslag genomen door jullie professor maar deze zijn hard nodig om je te verweren tegen het komende gevaar….!
Jullie hebben besloten ’s nachts de toverstokken uit het kantoor van de professor te stelen. Lukt het jullie om dit magische avontuur tot een goed einde te brengen?

Ze kunnen niet wachten om deze kamer aan jullie te laten zien. Wanneer boek jij?

Nieuw thuisspel ‘Message from beyond’

In het najaar introduceert Escape World een nieuw thuisspel: “Messages from beyond“. Een spannend bovennatuurlijk mysterie dat voornamelijk vraagt om logisch denken en ook wat lef van de spelers. Het is handig als je wat spel ervaring hebt maar dit is niet noodzakelijk. Achter de schermen hebben ze hier al een hele tijd aangewerkt en nu is jullie kans om kennis te maken met het prototype.

Op zoek naar testgroepen

Ze zoeken in augustus en in september 3 testgroepen (2-4 personen). Ze vragen je om bij hun op locatie het spel te spelen (circa 2,5 uur). Wil je het spel liever thuis testen? Dan kan dat vanaf september. Vanzelfsprekend willen ze jullie feedback heel graag horen.
De beloning: naast eeuwige dank krijgen alle deelnemers het thuisspel gratis of jullie mogen gezamenlijk een fysieke escape room komen spelen. Hoe tof!!

Wil je je als testgroep opgeven? Stuur dan een mailtje en geef aan of je in augustus of in september wil spelen. 

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest