Escape World Waterlooplein Escape Room van de Maand December 2017

december 3, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

De laatste maand van het jaar 2017. Weer een druk en wervelend escaperoom jaar. Begin januari starten we het jaar met een Nieuwjaarsborrel in Alkmaar. Toch hebben we nog een escaperoomlocatie die we je niet willen onthouden. Vorige maand was het nog Epic Escape Waalwijk, maar dit keer zijn we in de hoofdstad. Escape World Waterlooplein is onze escaperoom van de maand December 2017. Amsterdam telt meer dan 40 escaperooms, en ze zin lang niet allemaal leuk om te doen helaas. Deze wel.

De Escaperoom van de Maand december is in hartje Amsterdam. Het Waterlooplein is vernoemd naar de Slag bij Waterloo. De belevingen bij deze Escape World locatie hebben alleen niets met de geschiedenis van het plein te maken :). De locatie is eerder dit jaar geopend en is dagelijks bezig om de belevingen te verbeteren weet mede-eigenaar Lex Hubert te vertellen. Onze Cabin in the Woods ervaring van een maand geleden was in ieder geval onvergetelijk.

“Eenmaal de eerste voetstappen van de kelder van Escape World betreden merken we dat er veel aandacht is voor detail en gastheerschap. Dit zien we ook terug in de escaperooms op deze locatie.”

Escape World Waterlooplein

Van oorsprong is Lex fiscalist. Jarenlang heeft hij met een compagnon een kantoor gehad en een paar jaar geleden is er besloten om zijn echte passie te volgen en de overstap te maken naar de leisure branche.

“Het geeft mij heel veel energie om mensen blij te maken en hen op avontuur mee te nemen waarin ze ook nog eens flink met elkaar moeten samenwerken. En met escape rooms heb je alles in 1.”

 

Escape World heeft inmiddels 4 vestigingen en 20 kamers in Nederland. De Waterlooplein locatie is er 1 van en heeft 3 unieke belevingen. Cabin in The Woods is aan battle room en is dus identiek. Naast Cabin the Woods heeft Escape World Waterlooplein ook nog The Chocolate Factory en The Flying Dutchman.

Met 2 vestigingen in Amsterdam, 1 in Hoofddorp en 1 in Zoetermeer kunnen de gasten kiezen uit een veelheid van thema’s.  Lex gelooft in goede locaties, kamers waarin je werkelijk het gevoel hebt in een andere wereld terecht te komen, uitgekiende puzzels en goede mensen die gasten begeleiden en hen een beleving bieden waar ze nog lang over napraten.

Cabin in the Woods

Met een groepje vrienden ben je op avontuurlijke reis door de bossen. Vanwege het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte slaapplek. Ineens is daar een blokhut, een ideale plek op te schuilen! Eenmaal binnen blijkt het toch niet zo een goed idee…

The Flying Dutchmen

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen.

The Chocolate Factory

Het gerucht doet al eeuwenlang de ronde dat de receptuur van de beste chocolade ooit verborgen ligt in een grote kluis in een chocoladefabriek in het centrum van Amsterdam. Hij is zo onweerstaanbaar, dat mensen alleen al hun zinnen verliezen bij het loshalen van de wikkel van de chocolade.

Meer informatie over Escape World Waterlooplein.

Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2018? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escape World Waterlooplein, heb je al ooit eerder in op deze locatie mogen spelen? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring. Ga je nog spelen?! Heel veel plezier!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest