Escapen voor het goede doel bij Doctor Watsons Rotterdam

februari 16, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

De escape room Doctor Watsons in Rotterdam en de Sunday Foundation slaan de handen ineen. Ze organiseren samen op 1 maart een escape room dag voor het goede doel. De volledige dagopbrengst zal overgemaakt worden aan de Sunday Foundation.

Waar staat de Sunday Foundation voor?

De Sunday Foundation biedt hulp op de vergeten plekken op aarde. Zij houdt zich onder andere bezig met de kinderen van Sierra Leone, het armste land van Afrika. Kinderen leven daar vaak in erbarmelijke omstandigheden waar weinig verbetering in zit zonder hulp van buitenaf. Sierra leone is een van de armste landen ter aarde en door burgeroorlogen is het land verscheurt. Veel kinderen zijn daar de dupe van. Bijna 80% van de bevolking is analfabeet, heeft geen onderwijs en een zeer lage levensverwachting.

Escape en draag je steentje bij voor het goede doel

Grijpt dit verhaal over de kinderen in Afrika je enorm aan EN houd je van escape rooms spelen? Dan is nu je kans. Maak een reservering voor 1 Maart op Doctor Watsons en help mee om een kind te bevrijden uit de armoede van Sierre Leone. WIN – WIN wat ons betreft 🙂

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest