Escaperoom 0318 Escaperoom van de maand oktober 2016

oktober 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een speciale escaperoom als Escaperoom van de Maand dit keer. Deze escaperoom is namelijk heel speciaal vormgegeven. Elke Escaperoom van de Maand is aan te raden om te spelen natuurlijk, maar deze is extra mooi gemaakt. Niet alleen omdat alleen wij dat vinden, maar ook de reviews op Escape Rooms Nederland zeggen dat. De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige keer was het Get Out Of Here in Utrecht die in september de meest speciale escaperoom op dat moment was. In de maand oktober zijn we niet zo ver van Utrecht af. De Escaperoom van de Maand ligt namelijk in Veenendaal. Vanaf 1 oktober 2016 zal Escaperoom 0318 onze Escaperoom van de maand zijn.

Escaperoom 0318 in Veenendaal

De eerste kamer van Escaperoom 0318 draagt de naam ‘De onderzeëer’. Je stapt in de schoenen van de bemanning van een nucleaire onderzeeër. Midden op de Atlantische oceaan, op een diepte van meer dan honderd meter, gaat het plotseling mis. Er is een gigantische explosie te horen, de motor stopt en de onderzeeër begint te zinken. Het lot van de onderzeeër en haar bemanning ligt in jullie handen. Zie de motoren weer aan de praat te krijgen en boven water te komen, voordat de zuurstof op is! We hebben deze kamer alweer een tijdje geleden gespeeld en sindsdien is hij alleen nog maar beter geworden. Een erg welkome beleving, veel unieke puzzels een een erg vriendelijke crew. Je kunt met meerdere groepen er naar toe, want er is een ruime wachtruimte en genoeg versnaperingen. Als een groep gespeeld heeft en moet wachten dan kan deze naar de andere groepen meekijken. Je kunt dus niet tegelijk spelen. Ga het mysterie van de onderzeëer dus vooral spelen en laat je ervaring op Escape Rooms Nederland achter.

Escape Room van de Maand oktober

Escaperoom van de maand is een moment waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. De maand oktober is voor Escaperoom 0318 in Veenendaal. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escaperoom 0318, ben je al weer bovengekomen met de onderzeëer? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest