Escaperoom Alkmaar helpt mee bij inzamelen sponsorbedrag Alpe d’Huzes

juni 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 1 Comment

Morgen is het zover. Alpe d’Huzes gaat dan voor de 10de keer plaats. Maarten Swart heeft allerlei manieren geld ingezameldn. Een daarvan is via Escaperoom Alkmaar. Maarten heeft al 3 keer aan de Alpe d’HuZes meegedaan. Op de Facebook-pagina van Escaperoom Alkmaar werd via opbod een kamer naar keuze voor 8 personen geveild. Het bieden startte bij € 1,00 en eindigde uiteindelijk op 100 euro. Een laag bedrag als je het ons vraagt, maar alle beetjes helpen.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij op één dag tot maximaal zes keer de Alpe d’Huez. De eerste editie vond plaats in 2006 en werd geïnitieerd door Coen van Veenendaal en Benjo Agterhorst.

Kanker… Tegenwoordig is het overal en iedereen kan ermee geconfronteerd worden, de ziekte maakt geen onderscheid in leeftijd, huidskleur of geloof. Overal hoor je over mensen met kanker… Soms nog in strijd, soms de strijd verloren andere keren de strijd gewonnen. Er zijn nog teveel mensen die de strijd verliezen en andere die (een deel van) de kwaliteit van leven verliezen omdat de behandeling (bijna) net zo erg is als de kwaal, aldus Maarten

Wij kunnen deze actie alleen maar aanmoedigen en hebben daarom namens Escape Rooms Nederland ook meegeholpen. Wij hopen dat Maarten ook dit jaar weer succesvol de eindstreep bereikt en velen met hem. Alpe d’HuZes heeft sinds de eerste editie in 2006 al 130 miljoen euro opgehaald. Vorig jaar was de eindstand 12.010.370,10 door 4693 deelnemers.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest