Escaperoom cadeaubon

Een uniek cadeau geven aan je beste vriend, broer of zus of die collega die jarig is. De Escape Rooms Nederland cadeaubon is een erg leuke manier om te geven en te krijgen.

Een cadeaubon voor elke gelegenheid

giftNiet alleen op verjaardagen, maar bij elke speciale gelegenheid kun je iemand een cadeaubon voor een escaperoom geven. Met de feestdagen zoals Kerstmis of Sinterklaas is het hartstikke leuk om iemand iets speciaals te geven. Er zal zeker om gevochten worden bij het dobbelen. Of je nou naar een speciale escaperoom wilt, of dat je de keus bij de jarige job wilt laten. De ontwerpen zijn voor allerlei momenten in te zetten. Natuurlijk hebben we het makkelijk gemaakt zodat je ook je eigen naam er op kunt zetten.

Escape Rooms Nederland heeft enkele ontwerpen gemaakt die je vrijblijvend kunt downloaden zodat je hem zelf nog uit kunt printen en een erg leuk cadeau kunt geven. Je zit niet vast aan een datum of geldigheid. Je print hem uit, eventueel nog insealen en de ontvanger krijgt een erg leuk escaperoom cadeabon cadeau. Je bepaald zelf voor hoeveel de cadeaubon ingewisseld kan worden. Dit is namelijk per escaperoom erg verschillend.

De Escaperoom cadeaubonnen

escaperoom-cadeaubon-escape-rooms-nederland

escaperoom-cadeaubon-escape-rooms-nederland-2

Wat kosten deze cadeaubonnen

Bovenstaande cadeaubonnen zijn geen echte cadeaubonnen en zijn dus vrijblijvend te downloaden. Escape Rooms Nederland maakt het jou makkelijk om dit iemand cadeau te geven. Zonder dat het maar een jaar geldig is, of dat je het risico loopt dat de cadeaubon voor een escaperoom is waar de gelukkige al geweest is.

Heel veel plezier samen!
Vergeet niet om na jullie uitje in een escaperoom jullie ervaringen te delen zodat anderen zien hoe leuk die escaperoom is.

Pin It on Pinterest