Escaperoom Egmond komt met nieuwste online escaperoom + kortingscode

mei 27, 2021 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Escaperoom Egmond kennen we natuurlijk van hun eigen fysieke escaperooms The Expedition en de kinderescaperoom The Gold of Lutine.

Maar Samira van Escaperoom Egmond heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. We schreven vorig jaar mei al over Samira en haar samenwerking met Fort Kijkduin. Tussen 16 maart en 1 juni 2020 moest ook Fort Kijkduin hun deuren sluiten. Om die reden dacht Samira: ‘we brengen het Fort naar jou’!

Eerste online escaperoom in Fort Kijkduin!

De eerste online escaperoom van Escaperoom Egmond is dus Fort Kijkduin. Beweeg je net als in een echte escaperoom door de gangen van Fort Kijkduin, maar dan online vanuit je woonkamer. Door middel van unieke 360 graden fotografie ontdek je het Fort als nooit tevoren. Kijk, lees en luister goed en help ons de directeur te bevrijden!

Ga op stap met gids Marcel en los de game vol raadsels, puzzels en valstrikken op!

Deze online beleving is te spelen met 1 tot 4 spelers en kids vanaf 8 jaar kunnen ook al meespelen. Deze escaperoom is voor een klein bedrag van 14,95 te spelen.


Tijd voor een nieuw avontuur

Nu is het tijd voor een nieuw avontuur! De koningin heeft jouw hulp nodig om een mysterieuze schrijfster te ontmaskeren. We gaan hierbij terug naar het Londen van 1817.
Geïnspireerd op de populaire Netlix serie ‘Bridgerton’. Als je de serie hebt gezien zul je veel herkennen. Ook zonder het gezien te hebben is het een leuke online escaperoom om te doen!

Who is Miss Whistledown?

The Queen needs your help! The season in London is about to start and there is a mysterious writer who calles itself “Miss Whistledown”. This writer is spreading all sorts of gossip and scandals about the ton. The Queen requires your assistance in this online escape room to unmask this writer. You don’t ignore an order from your Queen, do you?

Grote productie

Deze keer hebben ze met een heel groot team gewerkt om deze online escaperoom te realiseren.

‘Als je iets baseert op een Netflix serie, dan moeten de video’s wel echt van goede kwaliteit zijn. En dat is gelukt al zeggen we het zelf!’

Er zijn ook weer leuke nieuwe dingen toegevoegd. Zo kun je deze escaperoom niet in je eentje oplossen. Want wat jij ziet is niet wat de ander ziet…..

Ook hebben ze weer gebruik gemaakt van de prachtige 3D fotografie van Marco van Ammers net zoals in Fort Kijkduin. Maar deze keer hadden ze een heus kasteel ter beschikking, namelijk Chateau Marquette in Heemskerk. We zijn heel benieuwd!

Profiteer van €5,- introductiekorting

Deze nieuwste escaperoom hebben wij nog niet gespeeld maar staat zeker op ons lijstje. De escaperoom duurt ongeveer 90 minuten. Is te spelen met 2 tot 4 spelers en je hebt 2 laptops nodig.

Je betaalt nu 19,95 voor deze nieuwe online escaperoom. Maar Escaperoom Egmond heeft t/m 31 mei een mooie introductiekorting. Gebruik de volgende code tijdens het afrekenen en krijg 5 euro korting.
Whistledown1817

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga naar de website van Miss Whistledown en los het mysterie op.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest