Escape Adventure Best Escaperoom van de maand juni 2016

juni 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Al 4 maanden waarbij we 4 escaperooms een beetje extra aandacht hebben gegevens. De escaperooms zijn allemaal parels om te spelen. Niet omdat alleen wij dat vinden, maar ook de reviews op Escape Rooms Nederland zeggen dat. De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige maand was het Escape Room Veghel die escaperoom van de maand was. In de maand juni blijven we in Noord-Brabant. Nog steeds de provincie met de meeste escaperooms. Vanaf 1 juni 2016 zal Escape Adventure Best onze Escaperoom van de maand zijn. Dit houdt in dat we een diepteinterview gaan doen met de eigenaar om zo meer te weten te komen en hopelijk enkele tips kunnen delen over waarom de passie van eigenaresse Francis zo aanstekelijk is.

Escape Adventure Best

Deze escaperoom in Best (nabij Eindhoven) is tweede locatie in Best en heeft deze escaperoom in de omgeving een goede naam opgebouwd. De provincie Noord-Brabant telt inmiddels meer dan 50 escaperooms en is hiermee de provincie met de meeste escaperooms. Escape Adventure is er hier een van. De reviews van deze escaperoom zijn erg positief en zelf zijn we ook erg enthousiast over deze escaperoom. Ze zijn op dit moment druk bezig met een tweede kamer die de eerste moet overtreffen. Francis heeft hiervoor goed geluisterd naar feedback van escapers en zelf tientallen escaperooms bezocht in binnen-en buitenland. Ze gaat regelmatig met ons mee op onze Escape Room Marathons en staat open voor alle feedback om de escaperooms alleen maar beter te maken. Ga hem vooral spelen en laat je ervaring op Escape Rooms Nederland achter.

Escape Adventure bevindt zich op Aquabest, voor velen bekend als evenemententerrein waar veel festivals en evenementen gehouden worden. Het verhaal van de eerste kamer draait om de Schatkamer van Mama Quilla. Escape Adventure staat bekend om zijn levensechte decors, je waant je helemaal in Mexico, als de stoere avonturier Jake MC Dowell. De puzzels en raadsels zijn dan ook goed doorgevoerd. Ze noemen zichzelf de mooiste escaperoom van Nederland.

Escape Room van de Maand juni

Escaperoom van de maand is een maandelijks terugkerend iets waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. De maand juni is voor Escape Adventure Best. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escape Adventure Best, ben je al bij Escape Adventure Best geweest? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest