Escaperoom Oss Escaperoom van de maand mei 2017

mei 1, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een locatie die voor velen nog niet bekend is. Een goed bewaard geheim. Geen idee hoe dat kan, want deze nieuwe escaperoom van de maand is een echte aanrader om te gaan spelen. Escaperoom in Oss is deze maand Escaperoom van de Maand bij Escape Rooms Nederland. Noord-Brabant komt regelmatig terug als provincie met een escaperoom van de maand. Deze locatie in Oss heeft 1 kamer en heeft een unieke manier gevonden puzzels en thema op elkaar aan te laten sluiten. Ook de reviews op Escape Rooms Nederland zeggen dat. Met een 8.8 is dit een locatie waar we zelf met heel erg veel plezier hebben mogen spelen tijdens een van de Escape Rooms Nederland marathons. We vertellen graag waarom we deze locatie zo kunnen aanraden.

De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige keer was het The Great Escape die de meest speciale escaperoom op dat moment was. Deze maand gaan we weer terug naar het Zuiden van Nederland. Ditmaal op een locatie waarbij alles in het teken staat van graaf Dracula. Vanaf 1 mei 2017 zal Escaperoom Oss onze Escaperoom van de maand zijn.

Escaperoom Oss

Escaperoom Oss bestaat toch alweer een hele tijd. In de omgeving heb je andere locaties in Uden, Nijmegen en ‘s Hertogenbosch. In Oss zijn in totaal 3 kamers nu te spelen, waar Escaperoom Oss er 1 heeft.  Midden in het centrum van Oss kun je deze escaperoom ontdekken. We hebben Stephan, eigenaar van Escaperoom Oss al meerdere keren mogen ontmoeten, waaronder op onze Nieuwjaarsborrel begin dit jaar. Stephan’s passie voor escaperooms is groot, erg groot. Zijn energieke verhalen en ook de introducties van zijn escaperoom zijn geweldig. Bij Escape Rooms Nederland geloven we niet in de beste escaperoom, maar deze locatie in Oss is zeker een aanrader om te gaan spelen.

Dracula’s Bedroom

Op dit moment heeft Escaperoom Oss 1 kamer. Sinds eind 2015 kunnen teams Dracula’s Bedroom spelen. Dracula’s Bedroom is een escaperoom die zich afspeelt in de slaapkamer van Graaf Dracula. Jullie betreden de kamer en de deur valt dicht. Om niet ten prooi te vallen aan deze bloeddorstige heer weten jullie één ding zeker, jullie willen de uitgang vinden voordat hij ontwaakt. Jullie gaan op zoek naar de relikwieën om jezelf te beschermen. Gaandeweg komen jullie erachter wat er is gebeurd met één van de gasten voordat jullie hier binnen kwamen. Wat is er met haar gebeurd en kunnen jullie volgen wat ze gedaan heeft en waar ze geweest is? Was ze wel gevangen?

De kamer heeft een lekker duister tintje, maar is zeker niet eng te noemen. Het thema leent zich uitstekend om een spannende escaperoom neer te zetten. Bij de wereld van Dracula past geen bruiloftgevoel. Dat heeft Stephan dan ook niet gedaan. Heerlijk duister en prachtig vormgegeven kamer. Zelfs nu nog wordt de kamer door feedback van spelers verbeterd en aangepast. Dat vinden we ook zo sterk aan deze kamer. Wij hebben hem begin dit jaar gespeeld en Stephan heeft nu al weer enkele mooie dingen toegevoegd.

“Het thema Dracula is heerlijk mysterieus en de kamer is juist expres niet eng gemaakt, juist omdat ik wil dat zoveel mogelijk mensen de wereld van Dracula en het verhaal er achter ontdekken.”

 

Ga vooral kijken in Oss bij Escaperoom Oss en laat je ervaring achter op Escape Rooms Nederland.

Escape Room van de Maand Mei

Escaperoom van de maand is een moment waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. Inmiddels hebben we er al veel gehad. Escaperoom Oss mag zich met trots Escape Room van de Maand mei 2017 noemen. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2017? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escaperoom Oss, ben je al bij graaf Dracula op bezoek geweest? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest