Escaperoom Rijswijk lanceert nieuwste thuis game Suspectum MMI

maart 2, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

De eerste thuis escaperoom van Escape room Rijswijk is af. Suspectum MMI
Samen met 2 tot 4 personen los je samen een zaak op die op de plank is komen te liggen. In de doos die je thuis gestuurd krijgt vind je vette attributen en in de game zitten toffe features. Brengen jullie deze zaak tot een goed einde? Spelduur kan variëren van 1,5 tot 2,5 uur.

Ontdek het mysterie van Suspectum MMI

In ‘Suspectum MMI’ los je samen met je vrienden een oude zaak op. Bureau Diepenhorst stuurt jullie het dossier toe en samen duik je dieper in deze zaak. Lukt het jullie om de juiste dader aan te wijzen en deze zaak na al die jaren op te lossen?

Pre Sale aanbieding!

Ga snel naar de website van E-scaperooms en koop Suspectum MMI nu met een mooie korting van 59,95 voor 49,95!
De afgelopen maanden zijn ze heel hard bezig geweest om een uniek thuisspel neer te zetten. De eerste druk is zeer beperkt dus ben er op tijd bij!
De laatste dingen worden nu ontwikkeld en de laatste tests vinden nu plaats. Ze verwachten het spel in maart te versturen.

Let op, dit betreft een presale. Dat betekent dat het spel over ongeveer 3 weken verstuurd gaat worden. Bestel je de legpuzzel of refill kit mee, dan krijg je ook die pas over 3 weken.

Refill pakket

Ze hebben een refill-kit ontwikkeld om het spel na het eerste gebruik nog een keer te spelen. Deze kun je kopen voor 10 euro. Zo kun je dit spel voor een kleine prijs aan iemand cadeau doen/doorgeven.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest