Escaperoom The Vault van Sherlocked nu officieel geopend [+kortingcode]

mei 24, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Afgelopen vrijdag was het dan zover. The Vault is officieel geopend voor het grote publiek. Yes! The Vault is de nieuwe escaperoom van Sherlocked uit Amsterdam. Menigeen zouden zeggen, “huh, The Vault was toch al open?”. Zo ook wij. Alleen Sherlocked heeft laten weten dat ze afgelopen half jaar enorm veel aanpassingen hebben gedaan naar aanleiding van alle feedback die iedereen gegeven heeft sinds de stille opening afgelopen september. Escape Rooms Nederland heeft de kamer inmiddels twee keer gespeeld. In oktober 2015 en februari van dit jaar. Er zaten heel wat verschillen in de The Vault. Dat geeft goed aan hoe goed Sherlocked nadenkt over puzzels en de game flow. Onder andere om die reden is Sherlocked ook Escape Room van de Maand Februari geweest. Ben jij inmiddels al geweest? Yes or No?

2 jaar geleden toen Sherlocked hun eerste escaperoom opende deden ze dat bij De Wereld Draait Door. Ook afgelopen week zat Sherlocked bij DWDD om hun nieuwe beleving aan te kondigen. Door middel van lasers moest Evi Hanssen wederom de puzzels van Sherlocked oplossen.

The Vault

Het verhaal van de nieuwe ervaring gaat over de geschiedenis van het kluizencomplex onder de Beurs van Berlage. Dit complex is een privé kluis geweest waar 4 families verantwoordelijk voor waren. Het is onduidelijk wat er in de kluis bewaard wordt, maar er wordt verteld dat het een object is gemaakt door Nikola Tesla. Het is niet duidelijk wat er in de kluis bewaard wordt, maar het is duidelijk dat het om een zeer gevaarlijk object gaat. In een 90 minuten durende beleving begeef je je in de huid van karakters uit Oceans 12 en Entrapment.

The Port Game

Nu The Vault officieel open is, is Sherlocked alweer bezig met een nieuwe beleving. The Port Game. In samenwerking met de haven van Amsterdam moet dit een nieuw deel uit de Sherlocked saga worden. Speciaal gemaakt voor grotere groepen. Het verhaal van The Port Game van Sherlocked gaat over een verwarde professor die zijn eigen revolutionaire project in de haven van Amsterdam gesaboteerd heeft. De machine die hij heeft ontwikkeld, kan de distributie van energie in een groot netwerk uiterst efficiënt maken door gebruik te maken van de WPT, draadloze energie overdracht en geavanceerde kunstmatige intelligentie. Aan jou en je groep om de professor te helpen. Escape Rooms Nederland heeft The Port Game vorige week al mogen spelen. Belooft een geweldig nieuw soort beleving te worden. Sherlocked verwacht dat dit vanaf juli te spelen is. Wij kunnen niet wachten.

Krijg 15 euro korting op een boeking van The Vault

Ter viering dat The Vault nu ècht open gaat, mogen we van Sherlocked maar liefst 30 kortingscodes ter waarde van 15 euro voor hun tweede ervaring weggeven. Wie het eerst boekt, wie het eerst maalt. En de code? Die zit al verstopt in dit bericht. Ga naar de website van Sherlocked en boek The Vault. Gebruik de gevonden kortingscode voor 15 euro korting. Wanneer ga jij?

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest