Escaperooms steunen Giro 555

maart 7, 2022 | Interviews | Mike van Hoenselaar

Hoewel escaperooms na twee jaar corona het zelf ook niet makkelijk hebben, hebben een aantal escaperooms en real life belevingen de handen in een geslagen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Via een speciale actie kun je bieden op ervaringen die normaal niet te koop zijn. Steun tegelijkertijd hiermee ook een goed doel. Het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan Giro 555. De actie is inmiddels van start gegaan via Facebook en de eerste biedingen zijn al gedaan!

Deuren gaan open die normaal niet open zouden gaan. Jij als hoogste bieder krijgt een ervaring die nog niet eerder mogelijk was. Een kijkje achter de schermen, of zelfs slapen in een escaperoom.

Deelnemende escaperooms

 • DarkPark (Vlaardingen)
 • Escape Room Rijswijk
 • Down The Hatch
 • Kamer 237
 • Escape Room Katwijk
 • Mystery House Valkenburg

Een uitgebreide beschrijving van de verschillende ervaringen staat op de Facebook pagina van EscapeRoomsSteunenGiro555.

DarkPark met Stay In The Dark

Stay in the Dark is een unieke 2,5 uur durende real life game van 4000m2 groot in een verlaten fabrieksgebouw. Wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt om deze ervaring tot stand te brengen is een groot geheim, behalve voor jou! Als jij de hoogste bieder bent mag je overal meekijken. Je loopt zelfs mee met de runner terwijl het spel bezig is.

Bekijk de Stay In The Dark veiling.

Escape Room Rijswijk

Ben jij klaar voor een spannende overnachting in een escaperoom? Kom slapen in The Execution van Escape Room Rijswijk, een bijzondere nacht in een oude gevangenis. Een overnachting voor 2 personen inclusief bewaker en een echt gevangenismaal.

Bekijk de Escape Room Rijswijk veiling

Escape Room Katwijk

Speel beide Here I am en Bella Ciao en krijg een backstage tour. Daarna staat er een hapje klaar en is er een meet&greet met de makers achter de escaperooms. Een unieke kans dus om voor één keer de deuren te openen die normaal gesloten blijven!

Bekijk de Escape Room Katwijk veiling.

Kamer 237

Escape Room Kamer 237 heeft een unieke beleving klaarstaan. Speciaal voor deze gelegenheid nog extra speciaal. “Kamer 237 staat voor gastvrijheid. Gast en Vrijheid zijn bij deze escaperoom twee vanzelfsprekendheden. Ons huis is ieders huis en daarom bieden wij de sleutel van Kamer 237 aan voor Giro 555.”, aldus Stefan Trumbach, eigenaar van Kamer 237.

Je ontvangt een exclusieve backstage tour in het hotel van Kamer 237 en kijkt mee in de control rooms. Daarnaast word je ind e watten gelegd met een uitgebreide vip behandeling en mag je samen met 4 vrienden als aller-aller-aller eerste groep de nieuwe escaperoom ‘De Lost & Found’!

Bekijk de Escape Room Kamer 237 veiling.

Down the Hatch

Bied mee voor een bezoek aan Molly’s game samen met backstage tour bij deze immense kamer van Down the Hatch in Voorburg. Deuren die normaal gesloten blijven zullen bij jouw bezoek geopend worden.Molly’s Game is recentelijk nog uitgeroepen tot de derde beste escaperoom van de wereld.

Bekijk de Down The Hatch veiling.

Mystery House

Gluur mee achter de schermen bij Mystery House Valkenburg en ontdek hoe een groep (mis-)communiceert. Deze escaperoom in het zuiden van het land staat bekend om haar unieke one of a kind belevingen. Je mag zelfs een gastrol krijgen als acteur om groepen een hogere mate van beleving te geven.

Het team achter de actie geeft aan dat het zomaar zou kunnen dat er nog meer unieke ervaringen aanhaken. Zodra er nieuwe zijn, zullen we die ook toevoegen hier.

Hoe kun je meedoen?

 • Op de speciale Facebook pagina vind je de beschikbare veilingen
 • Onder elke veiling kun je een reactie plaatsen met jouw bod.
 • Als de veiling sluit dan ontvangt de hoogste bieder de ervaring zoals beschreven
 • De complete opbrengst wordt gedoneerd aan giro 555.
 • De veilingen lopen tot vrijdag 11 maart 17:00.

De experiences zijn na deze actie absoluut niet meer te koop! Het gaat om een eenmalige aanbieding.

Bekijk de Giro 555 veiling

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest