EscapEvent voor het goede doel

april 26, 2021 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Het Daan Theeuwes Fonds heeft in samenwerking met Escaperoom Egmond op 2 mei een EscapeEvent georganiseerd. Een online escaperoom voor het goede doel!

Wil jij er samen met jouw gezin of vrienden even tussenuit tijdens de lockdown? Dit terwijl je het goede doel steunt? Dan ben je bij EscapeEvent op de juiste plek.

Wat houdt EscapEvent in?

Zondag 2 mei bieden ze een online escaperoom aan waarin je je 360⁰ kan bewegen. Duik via je scherm in de wereld van een mooi historisch fort en laat je hersenen maar kraken!
Bovendien gaat het geld van jouw tickets naar het goede doel! Het Daan Theeuwes Fonds, hier leren jongeren met ernstig hersenletsel weer beter communiceren.

Unieke winactie

Laat je hersens een tandje harder kraken en los de escaperoom als eerste op.
In samenwerking met Fort Kijkduin mogen ze de winnaar van dit event een overnachting aanbieden in de fortwachters woning. Deze knusse woning heeft een historische omgeving, uitzicht op zee in Huisduinen, op 400 m van het strand van Den Helder en op 300 m van de vuurtoren van Den Helder! Een mooie wandelomgeving waar je perfect uit kan waaien. Deze woning is bestemd voor 2 personen. De winnaar kan de data van hun verblijf zelf bespreken met Fort Kijkduin.

Hoe doe je mee?

Tickets zijn te koop voor minimaal €15 per groep (meer is natuurlijk altijd welkom). Stuur ze een mail via [email protected] met daarin jouw voor- en achternaam en het aantal spelers dat meedoet. Hierna ontvang je eerst een betaalverzoek en zodra dit geregeld is, krijg je een mail met daarin alle gegevens die je nodig hebt om de escaperoom op 2 mei te kunnen spelen.

2 mei start EscapeEvent

De escaperoom is te starten tussen 09:00 en 15:00. Je bent er ongeveer anderhalf tot twee uur zoet mee en is geschikt voor 1 tot 4 spelers, vanaf 8 jaar oud.

Om 17:00 is er een gezamenlijke afsluiting een via video call waar (eigenaar) Adriaan Theeuwes samen met twee jongeren uit het centrum aanwezig zal zijn! Hierin vertellen zij graag meer over het door jullie gesteunde Daan Theeuwes Fonds. Tijdens deze afsluiting wordt ook bekend gemaakt wie de snelste groep was, en daarmee de heerlijke overnachting in de fortwachters woning heeft gewonnen

Het Daan Theeuwes Fonds

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds zet zich in voor de optimale revalidatie van jongeren met (zeer) ernstig niet aangeboren hersenletsel. Helaas krijgen enkele honderden jongeren hier jaarlijks mee te maken. Bijvoorbeeld door een (verkeers)ongeluk, sport, zinloos geweld of door een medische oorzaak. Van de een op de andere dag staat het leven van de jongeren, hun familie en vrienden op zijn kop. Gelukkig is er veel mogelijk met intensieve revalidatie. Het Daan Theeuwes Fonds is onderdeel van Het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een gespecialiseerd revalidatiecentrum. Na hun behandeling in dit centrum moet er nog een heleboel meer gebeuren om de jongeren weer sterk in de maatschappij te laten staan. Het Daan Theeuwes Fonds richt zich daarom op projecten om jongeren met hersenletsel na hun intensieve revalidatie weer te helpen een nieuwe toekomst op te bouwen.

Aarzel niet, steun het goede doel en heb een leuke zondagmiddag met als mogelijke bonus activiteit een uniek nachtje weg.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest