Exit The Game komt met Lord of The Rings spel

april 1, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

Markus Brand, mede-ontwerper van Exit The Game, heeft gehint naar twee nieuwe thema’s. Markus tweette afgelopen week een afbeelding van twee lege prototypeboxen en onthulde de Duitse titels van twee aankomende Exit spellen. Wie weet allemaal een 1-april grap, maar wij hopen dat het er toch van gaat komen.

Lord Of The Rings

De meest opvallende van de twee is ‘Schatten über Mittelerde’, wat zich vertaalt naar Schaduwen over Midden-aarde. De doos bevat ook het Duitse logo van The Lord of the Rings, wat natuurlijk meteen de directe verbinding legt met de fantasietrilogie van JRR Tolkien.

Het andere nieuwe thema is, ‘Die rückkehr in die verlassene Hütte’, vertaalt naar “De terugkeer naar de verlaten hut”.
Brand bevestigde het als een vervolg van de in 2016 uitgekomen The Abandoned Cabin, dat de terugkeer ziet van hoofdpersoon Dr. Arthur Funbeq.

Het Duitse bordspelmagazine Brettspielbox geeft aan dat Schaduwen over Middle-earth een ervaring op “beginners” -niveau zou zijn, waarbij de spelers proberen om Frodo te beschermen en Midden-aarde te redden.
De Return to the Abandoned Cabin zal een wat moeilijker puzzelniveau gaan bevatten.


1 april grap?

Of dat het een 1 april grap is weten we natuurlijk niet maar hoe tof zou het zijn als deze twee nieuwe thema’s in de herfst van 2021 uitgebracht gaan worden. Wij houden het in de gaten en als we meer weten dan horen jullie dat natuurlijk direct.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest