Forbidden Floor Horst Escaperoom van de maand April 2018

april 1, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

De lente is begonnen dus een mooie tijd om weer eens een escaperoom in het zonnetje te zetten. En nee, het is geen 1 april grap. Deze maand hebben we weer een hele mooie en unieke Escaperoom van de maand. Deze kamer zit namelijk in het centrum van Horst, Noord-Limburg. Boven Liesbeth’s Grand Café heeft Morris Jacobs sinds eind augustus 2017 zijn escaperoom gevestigd. De reviews zijn lovend en ook wij hebben deze kamer mogen spelen. Een 9.2 uit 41 reviews. En heel terecht bleek! Zijn afwerking, diversiteit aan puzzels en unieke verhaallijn maakt Forbidden Floor Horst onze Escaperoom van de maand April.

Escaperoom Forbidden Floor in Horst

Forbidden Floor heeft op dit moment 1 kamer:

“De recherche van Horst is gestuit op een ‘verboden verdieping’ in het pand van Liesbeth’s Grand Café in Horst. Door de omvang van het onderzoek, dat de naam ‘Forbidden Floor’ heeft meegekregen, kan de recherche het niet alleen af. Met elke trede naar boven die we nemen neemt ook de spanning toe. We naderen de verboden verdieping en krijgen onze onderzoekskleding aan.

De politie van Horst heeft een speciale video voor ons gemaakt waaruit de schaal van het onderzoek duidelijk wordt. We zijn er klaar voor! Een mysterie ligt aan onze voeten, de aanwijzingen hebben naar dit moment geleidt. We gaan op zoek naar sporen en zullen dat in 60 minuten gaan klaren. Voorzichtig gaat de deur van de kamer open…”

Zo min mogelijk sloten

Morris heeft goed nagedacht over het totale plaatje. De locatie, sfeer, thema, beleving, puzzels, alles is op elkaar afgestemd. En dat merk je meteen vanaf dat het spel begint. Morris heeft een uniek verhaal en beleving wat hij naar de buitenwereld presenteert. Je waant je helemaal in het verhaal. De kamer heeft weinig sloten en veel verrassende elementen. Echt de moeite waard om te gaan spelen!
Doordat deze locatie zich bevindt boven een horecagelegenheid is het nuttigen van een hapje en een drankje een mooie afsluiting van de middag of avond.

Op dit moment is Morris naast de escaperoom druk met het ontwikkelen van andere activiteiten voor familiedagen en bedrijfsuitjes. Een tweede kamer zit er daarom momenteel nog niet in. Wel is hij natuurlijk altijd op zoek naar andere manieren om het ‘escape-idee’ in te zetten voor andere activiteiten. Zo speelt hij nu met ideeën om een Escape-spel te ontwikkelen dat op locatie gespeeld kan gaan worden.
Als extra actie zal Morris in de gehele maand April de tijden van alle teams gaan bijhouden. Het team dat binnen de maand April de snelste tijd weet neer te zetten wint ‘Escape Room – the Game’.

Meer informatie over Forbidden Floor Horst

Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2018? Laat het ons weten.

Heb je al ooit eerder in op deze locatie mogen spelen? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring. Ga je nog spelen?! Heel veel plezier!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest