Forbidden Floor komt met nieuwste WhatsApp Game

april 29, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

Forbidden Floor is een onderdeel van Dagje Horst aan de Maas. We kennen Forbidden Floor natuurlijk ook van hun fysieke escaperoom ‘Forbidden Floor’. Ook hebben ze inmiddels alweer drie WhatsApp games ontwikkeld.
‘Escape Lizzy’, ‘Explosive Date’ en nu komen ze met een nieuwe WhatsApp game ‘Cinemaster’

CineMasters 

Cinemasters is een leuk, online spel dat je samen familie, vrienden of collega’s kunt spelen. Of je nu op dezelfde locatie bent, of allemaal op een eigen locatie, het kan allemaal. 

‘Je hebt je aangemeld voor misschien wel de grootste test uit je leven. Dé test om te zien of een carriëre in Hollywood voor je is weggelegd. 
Tijdens deze test ga je verschillende vragen krijgen, maar zul je ook verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Van het opnoemen van acteurs tot het uitbeelden van een film.. het komt allemaal voor in deze test! 

Nadat jullie een code hebben gevonden, kan er via een livestream naar de beveiligingscamera van CityCinema Venlo gekeken worden. Let goed op en onthoud alles wat je ziet!

Wie van jullie weet te slagen voor dé grote Hollywood-test? ” 

Hoe gaat zo’n WhatsApp Game in zijn werk?

Voor dit spel heeft elke speler WhatsApp op een telefoon of computer nodig. Een computer met camera en geluid (voor een videocall). Ook heb je een goede internetverbinding nodig en natuurlijk pen en papier om af en toe notities te maken.

Het spel duurt 90 minuten en is te spelen in een groep van minimaal 4 en maximaal 10 personen. Het is ook mogelijk om in meerdere teams te spelen én tegelijkertijd te starten. Dit is leuk voor een battle element. Ga de strijd aan met je collega’s of familie!
Het spel is geschikt voor alle leeftijden en kent een lage moeilijkheidsgraad. Het is wel extra leuk wanneer jullie beschikken over een dosis creativiteit!

Kosten voor deze WhatsApp Game ‘CineMasters’ bedragen € 69,95 per team!

Ben jij benieuwd en wil je graag met je vrienden iets leuks doen binnenkort? Neem eens een kijkje op de website van Forbidden Floor en laat je verleiden tot een leuk online uitje!

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest