Ga op blind date bij The Great Escape

februari 2, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

Februari is de maand van de liefde. Na een aantal succesvolle edities, is het nu tijd voor een nieuwe ronde van de blind escape bij The Great Escape in Zwolle. Kom uit je comfortzone en wie weet ontmoet jij wel de liefde van je leven!

Spannende blinddate op Valentijnsdag?

Op 14 februari 2023 organiseert The Great Escape in Zwolle weer een blind escape voor alle leuke vrijgezellen in Nederland die wel van een spannende uitdaging houden. Met jouw ultieme match ga jij op date in één van de escape rooms. De perfecte manier om iemand écht te leren kennen.

Als jij wordt gekozen, verwachten ze jou 14 februari 2023 om 18:45 op de locatie in Zwolle. Je begint rustig met een drankje, zodat jij alvast een beetje tijd hebt om jouw match te leren kennen. Vervolgens gaan jullie samen met een aantal andere koppels de escape room spelen.

Na het ontsnappen is er natuurlijk ook nog de gelegenheid om elkaar nog wat beter te leren kennen, inclusief een lekker hapje en drankje.

Meld je voor 7 Februari aan

Iedereen kan zich aanmelden tot 7 februari 2023. Vervolgens laat The Great Escape op 10 februari 2023 weten of jij bent gekozen voor een leuke date met jouw match. Mocht jij geen bericht hebben ontvangen op 10 februari 2023, dan ben jij helaas niet gekozen voor een date.

De kosten voor deze blind escape bedragen €25,- per persoon.

Aanmeldingen stromen binnen

We hebben gehoord dat de aanmeldingen inmiddels binnenstromen. Durf je zelf nu niet, of ben je niet meer vrijgezel, maar heb je een leuke vriend of vriendin die nog wel vrijgezel is? Je kunt ook een ander aanmelden voor deze spannende date.
De mannen blijven nog een beetje achter bij de aanmeldingen… dus wie durft? 🙂

Kom uit je comfortzone en geef je op!

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest