Gamekings zend uit vanuit escape room op Comedy Central

juni 28, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Het bekende gameconcept Gamekings (tegenwoordig uitgezonden op Comedy Central) heeft een aflevering gemaakt vanuit een escape room. Gamekings is hét programma voor de echte doorgewinterde gamer. Hier worden de nieuwste games, features en consoles getest door een team van game addicts. Het team van Gamekings werd opgedeeld in twee groepen en hebben allebei proberen uit de escape room te komen.

UPDATE: Het lijkt er op dat de aflevering nooit uitgezonden is en op de website van Gamekings.tv is er ook niets meer over te vinden.

Terwijl het ene team in een kamer hard aan het proberen was uit de kamer te komen heeft het andere team in de tussentijd wat nieuwe games beproken. De games die in de aflevering besproken zijn, zijn The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited en Hearthstone: Blackrock Mountain. Beide spellen die mij niet bekend zijn, maar de die hard gamer vast wel.

Wie denk jij dat het snelste uit de escape room was? Skate, Shelly, Steven? Of toch iemand anders van de crew? De aflevering van Game Kings is op 27 juni voor het eerst op TV geweest. Deze is nog niet terug te kijken op dit moment.

Bron: Gamekings.tv

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest