Get Lost ontwikkelt gratis escape spel

augustus 19, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

De creatieve breinen achter Get Lost maken interactieve spellen met uiteenlopende opdrachten en puzzels. Ook helpen ze bedrijven met het maken van unieke interactieve ervaringen als oplossing voor een communicatievraagstuk

Gratis online escape room ‘At Large’

Ze hebben nu een gratis online escaperoom ontwikkeld voor jullie: At Large. Een interactief verhaal over de zoektocht naar Stefan Werkmans. Deze beruchte veelpleger is al jaren op de vlucht. De politie ontving onlangs een anonieme tip, die wel eens schot in de zaak zou kunnen brengen. En ze kunnen jouw hulp goed gebruiken! Alles speelt zich af via een applicatie op je telefoon.

Spoor een voortvluchtige crimineel op

Heb jij het in je om te helpen een voortvluchtige crimineel op te pakken? In de interactieve puzzelexperience At Large heeft de politie jouw hulp nodig. In een serie van uitdagende puzzels en opdrachten help je bij het ontrafelen van het mysterie rondom een gewelddadige veelpleger. Durf jij het aan?

Nieuw spel Special Delivery

De mensen achter Get Lost zijn inmiddels druk bezig met een nieuwe spel: Special Delivery. In Special Delivery word je benaderd door Data Specialist Anna Kwinten, werkzaam bij het internationaal opererende SOTA Security. Ze is er namelijk achter gekomen dat veel persoonsgegevens daar niet goed beveiligd worden, waardoor de kans op een datalek groot is. Aan jou de vraag haar te helpen bij het juist versleutelen van deze data.

Door middel van verschillende uitdagende puzzels en raadsels, kan jij Anna helpen om de gegevens van onschuldige burgers juist te versleutelen en een datalek te voorkomen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image

Special Delivery binnenkort op Kickstarter

Nog voor je echt met het spel start, zal Anna via de post contact met je zoeken. Zo zul je kennis maken met Anna en SOTA Security. Hierna stuurt ze je een doos toe met alle elementen die je nodig hebt om de raadsels op te lossen en haar te hulp te schieten.

Bij het oplossen kun je aan de slag met het materiaal in de doos, maar het is belangrijk om ook verder te denken. Alle spellen van Get Lost spelen zich in dezelfde, levendige wereld af. Deze beslaat bijvoorbeeld ook het internet, waar via websites, andere online locaties en geheime accounts ook verborgen informatie blootgelegd kan worden.

Door de opzet van het spel in drie delen, is het op verschillende manieren te spelen. Zo kun je het kunt laten aansluiten op jouw niveau en beschikbare tijd. Speel het complete spel bijvoorbeeld als een avondvullend spel, of speel in drie kortere sessies. Dit spel is te spelen met een groep van maximaal 5 personen en is al vanaf 8 jaar geschikt.

Binnenkort is Special Delivery op Kickstarter te vinden. Dus houdt Get Lost in de gaten voor een update. We zijn heel benieuwd.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest