Gratis thuis escape ‘Landgoed Zevensprong’ Escaperoom Zwolle

februari 15, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

Escape Zwolle biedt nu een gratis online escape spel aan. Dit spel is de online release van hun succesvolle thuisescape Landgoed Zevensprong.

Het gratis aanbieden hebben ze gedaan om iedereen in tijden van lockdown en/of avondklok toch de mogelijkheid te bieden om op een leuke manier de gedachten wat te verzetten. Niet iedereen is in staat om daarvoor te betalen. Zij hopen dan ook dat heel veel mensen veel plezier gaan beleven aan deze game.

Het Verhaal

Tijdens een wandeling door het bos, zien jullie in de verte een prachtig landgoed staan. Het lijkt verlaten. De deur staat echter open. Eenmaal binnen zien jullie de indrukwekkende hal, met in het midden een tafel. Als iemand het briefje pakt dat op die tafel ligt slaat met een oorverdovende klap de deur achter jullie dicht! Je pakt je mobiel, hebt gelukkig voldoende batterij en bereik, maar wonderbaarlijk genoeg kun je nog maar 1 nummer bellen: Landheer Frans!

Voor is deze game geschikt?

De game is met 1 tot 6 personen, van 10 tot 80 jaar, volledig online te spelen. Doordat alles online beschikbaar is kan iedereen via zoom, teams, je eigen laptop of tablet enz. tegelijk spelen. Iedereen kan samen of onafhankelijk van elkaar de 24 puzzels oplossen. De hele game is gratis te spelen, maar een donatie wordt, als je tevreden bent uiteraard, zeer gewaardeerd.

“Voor dit spel blijf je vrijwillig thuis!”

“Super leuk avondvullend spel! Gespeeld met 4 volwassenen. Aanrader!”

“Leuke invulling voor de oudejaars avond! Kinderen konden prima meedenken/meedoen. (11 en 13 jaar)”

“Erg leuk! Met ons gezin gespeeld (jongste is 10). Sommige opdrachten waren lastig, maar met hints toch op te lossen.”

“Super leuke thuis-escaperoom. Aanrader!”

“net het mysterie van landgoed Zevensprong opgelost. We hebben genoten van alle puzzels en opdrachten!hartelijk dank voor de leuke escaperoom”

Donatie

Escaperoom Zwolle hoopt dat als jij het spel met veel plezier hebt gespeeld, je een donatie wilt doen. Alleen zo kunnen zij deze gratis spellen blijven maken.

Meld je aan, verzamel je team en speel op afstand dit escaperoom spel. Je kunt je aanmelden via hun website. Heel tof dat ze dit in deze tijden aanbieden.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest