Griezelen tijdens Halloween in escape room

oktober 19, 2022 | Nieuws | Karin Goumans

31 oktober 2022 is het weer Halloween!! Een mooie tijd om voor escaperooms iets moois en griezeligs te organiseren. Verschillende escaperoomlocaties hebben dit jaar rondom dit thema weer spannende evenementen of mooie acties georganiseerd. We hebben ze voor jullie op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar. Zijn we een escaperoom vergeten? laat dat dan vooral weten.

Escape Experience Oss

In april 2022 mocht Escape Experience Oss met hun Happy Holiday escape caravan meewerken aan de TV-serie De Verraders. De caravan is toen helemaal speciaal aangepast in Halloween stijl. De uitzending is op 31 oktober op Halloween avond te zien op Videoland. We zijn heel benieuwd hoe de BN-ers het er vanaf gebracht hebben!

Wil jij nu precies dezelfde beleving ervaren als de BN’ers uit de Videoland serie ‘De Verraders? Wees er dan snel bij! In de periode maandag 31 oktober t/m zondag 6 november kun jij deze speciale escape experience spelen op de thuis locatie van Escape Experience in Oss. Je gaat het precies hetzelfde ervaren zoals je het op TV kunt zien. Dezelfde setting, dezelfde puzzels en opdrachten. Alleen een andere locatie en andere hoofdrolspelers. Wie durft?

De caravan is geschikt voor maximaal 4 personen.

De Morfinekluis Apeldoorn

Het zou zo maar kunnen dat je deze missie niet overleeft of hevige pijnen gaat ervaren.”

Bij de ontwikkeling naar een nieuw soort alkaloïde pijnstiller is in het onderzoekslaboratorium iets gruwelijk misgegaan. Maar niemand heeft kunnen ontdekken wat..! 

Medewerkers van het onderzoekslab van De Morfinekluis zijn geïnfecteerd geraakt. Het gerucht gaat dat ze hevige pijnen ervaren en al een tijdje niet meer zijn wie ze waren! Daarnaast is onlangs bekend geworden dat hun reuk en gehoor onbeschadigd zijn, maar het zicht is compleet verdwenen.

In deze prequel van De Morfinekluis ga je samen op onderzoek en terug naar het jaar 2011. Wat is er destijds gebeurd? Is er misschien een reden waarom de productie is stil komen te liggen en de fabriek op het Zwitsalterrein in 2011 definitief is gesloten?!

Deze beleving is met acteurs. Je betaald € 169,95 per groep. Vanaf 18 jaar, max. 6 personen, 90 minuten en er zijn 48 tijdsloten beschikbaar. Als je boekt ontvang je ook een hapje & drankje. Tijdens deze Halloween Special komen meerdere schrikmomenten voor. Wees dus niet bang om aangeraakt te worden door de acteurs!

Escaperoom Geldrop

Escaperoom Geldrop heeft op 4 november speciale openingstijden. Ze zijn geopend van 22:00 uur tot 4:00 uur. Het pand en deze escaperooms zijn natuurlijk helemaal omgetoverd naar Halloween om ze extra spannend te maken.

Escape Room Alkmaar

Halloween was vorig jaar in Alkmaar een enorm succes, daarom dit jaar opnieuw! Ze pakken nog groter uit en alles wordt extra gruwelijk! In het weekend van 29 en 30 oktober organiseert Escape Room Alkmaar een spannend Halloween-evenement! De escaperooms waren al griezelig, maar tijdens Halloween durft zelfs het eigen personeel niet naar binnen!

De escaperooms zijn geschikt voor 2-8 spelers. Vanaf 14 jaar. Tijdens Halloween komen de kamers tot leven en zijn er acteurs. Wie of wat kom jij tegen? Bij de reservering zit een thema hapje en drankje inbegrepen.

Wil jij erbij zijn? Boek dan snel een kamer, want vol=vol!

Westscapeland

Ook “Tuinderslaan 14” bij Westscapeland wordt getroffen door halloween! Hierdoor zullen nog meer verrassingen je te wachten staan bij Tuinder Piet. Durf jij het aan om in dit weekend op excursie te gaan?

Nog meer escaperooms voor Halloween?

We zullen dit artikel aanvullen met alle acties. Als je zelf nog een actie weet, dan horen we dit natuurlijk graag. Wie durft het aan om te gaan griezelen in een escaperoom tijdens Halloween?

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest