Halloween 31 oktober 2020 acties, evenementen en kortingen bij escaperooms in Nederland

oktober 15, 2020 | Nieuws | Karin Goumans

Boe!!! 31 oktober 2020 is het weer Halloween!! Een mooie tijd om voor escaperooms iets moois en griezeligs te organiseren. Vooral in deze lastige tijd is het even heerlijk om te kunnen ontsnappen uit de realiteit. Jezelf te verliezen in een spannende escaperoom.

Verschillende escaperoomlocaties hebben rondom dit thema spannende evenementen of mooie acties georganiseerd. We hebben ze voor jullie allemaal op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar.

Sky High Escape Room Almere

Kom in halloween month verkleed escapen bij Sky High Escaperoom Almere. Het leukst en origineelst verkleedde team ontvangt 50% korting op hun nieuwe kamer ‘Painkiller’! Deze nieuwste kamer wordt deze herfst verwacht!
Regels:
– Het hele team moet verkleed- er word een foto gemaakt
– Aan het einde van oktober word de winnaar bekend gemaakt via Instagram en Facebook

Het Schwarzwald Rijssen

Het Schwarzwald Rijssen hebben een outdoor Halloween Escape ontwikkeld.

Ook in 2020 gaan ze in oktober en november Coronaproof griezelen! Met de app dwaal je 1,5 uur lang door de bossen om uitdagende vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Perfect voor een kinderfeestje of een leuke dag samen met vrienden en collega’s.

De tocht kent 3 verschillende versies: voor kinderen, voor families en een echte griezelvariant. De griezelvariant voor volwassenen heeft acteurs de je de stuipen op het lijf jagen met als thema: De dag der doden!

Boek nu jullie avondje uit met de griezeltocht in Het Schwarzwalder bos inclusief:– Soep, stokbrood, drankje en snoep!– Thema aankleding– Gebruik van de spellen app– Griezelige vragen en opdrachten in de interactieve app!
Actie prijs voor de eerste 500 deelnemers: Prijs kids+familie: 12,50 p.p.
Prijs 18+ incl. acteurs: 17,50 p.p.

Escape Skillz Roosendaal

Op zondag 25 oktober is het weer zover! Dan organiseert Escape Skillz Roosendaal weer hun gezellige kids halloween event.

Kom jij je eigen pompoen uithollen, genieten van een spannende (maar leuke ) trick or treat tocht met diverse vriendelijke en ook een beetje enge griezels die jou voorzien van allerlei lekkers, knutselen of springen in een griezelkasteel? Met goed weer staat zelfs de laserdome paraat om lekker te lasergamen!
Tijd 14.00-16.30- leeftijd 3 tm 12 jaar- begeleiders welkom.

Voor de echte durfals en degene die toch ook willen genieten van het lasergamen en de trick or treat route openen zij s’avonds als extra de poorten naar het angstaanjagende landgoed waar de witte wieven over het land struinen en vele geesten tot leven.
Tijd 18.00-20.30 leeftijd: 9 tm 16 jaar
17 jaar en ouder helaas niet toegelaten
Begeleiders van kinderen in de avond kunnen alleen mee, indien dit vooraf overlegd word met de organisatie- te bereiken via 06-51686800

VR4Play Rotterdam

VR4play pakt Halloween dit jaar extra groots aan met een interactief spookhuis: ”The Experiment”. Het spookhuis bestaat uit diverse angstaanjagende kamers inclusief live actors en speelelementen (het oplossen van puzzels enzovoort). Natuurlijk geheel coronaproof. 

Voor de diehard thrillseekers hebben ze een combi-deal gemaakt: Het Spookhuis + 30 min VR gamen. De games bestaan uit: The Manor, Raiko en Walking Death: Onslaught. 

Het spookhuis is toegankelijk vanaf 23 oktober t/m 7 november. The Experiment Spookhuis kost € 12.50 p.p te boeken vanaf 2 t/m 6 personen.

COVID-PROOF

 • Alleen op afspraak te boeken;
 • Een groepje per keer naar binnen ;
 • Crowd control maatregelen;
 • Groepsgrootte max. 4 (huishoudens uitgezonderd)

One Hour Lockup Naarden

Kom griezelen bij One Hour Lockup tijdens het Halloween-weekend. Ze hebben prachtige locaties voor je: het huis van een seriemoordenaar, een vervloekt verlaten klooster of een vervallen hutje midden in een donker bos. Durf jij de uitdaging aan?

Het hele Halloween-weekend (vrijdag tot en met zondag) krijg je met de kortingscode HALLOWEEN 10% korting op de volgende belevingen:

• Escaperoom ’Zodiac Killer’ – 3 tot en met 7 personen, vanaf 15 jaar
• VR escapegame ‘Sanctum’ – 2 tot en met 6 personen, vanaf 16 jaar
• VR escapegame ‘House of Fear’ – 2 tot en met 4 personen, vanaf 16 jaar

Meer informatie en reserveren via www.onehourlockup.nl/halloween

Riddle Room Best

Hmmmm Jummie!! In de maand oktober heeft Riddle Room in Best een hele leuke en vooral lekkere samenwerking met Jelly Belly, waarbij ze alle spelers een magische herinnering mee mogen geven.

Iedereen die een van hun kamers speelt krijgt een Jelly Belly Harry Potter Chocolate Wand!! Kies jij voor Ron of Hermelien?
Ook is hun ontvangstruimte helemaal aangekleed in Halloween stijl.

Gelukkig mogen we nog steeds escapen!! Met een groepje van maximaal 4 personen buiten een huishouden mag je nog een escaperoom bezoeken. Veel escaperooms hebben het zo ingericht dat je je op deze manier aan alle regels kunt houden. Dus zeker de moeite waard als de muren thuis op je af komen om even samen iets leuks te gaan doen.

We zullen dit artikel aanvullen met alle acties. Als je zelf nog een actie weet, dan horen we dit natuurlijk graag.

Wie durft het aan om te gaan griezelen in een escaperoom tijdens Halloween?

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest