HEMA opent popup escaperoom met life hacks

juni 14, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

De eigen popup escaperoom van HEMA opent op donderdag 21 juni in Amsterdam. Deze tijdelijke escaperoom wordt geopend om de nieuwe schoolcampagne af te trappen en staat helemaal in het teken van lifehacks gemaakt uit schoolspullen. De escaperoom is gratis te spelen van donderdag 21 juni tm zaterdag 23 juni. Dus maar heel kort. Er zijn maar 20 plekken nog te boeken. Je kunt met 3 tot 5 personen de escaperoom spelen. Schrijf je snel in!

Het thema van de schoolcampagne dit jaar is ‘School it yourself’. Met verschillende life hacks wil HEMA laten zien wat je nog meer kunt doen met je schoolspullen. Denk aan etui, schrijfwaren, tijdschriften, kladblokken. De hacks variëren van een telefoonstandaard gemaakt uit potloden tot handige hacks om mee te spieken in de klas. De escaperoom is gemaakt door Room of Riddles.

HEMA wil creativiteit en innovativiteit scholieren stimuleren

Met de campagne wil HEMA laten zien dat ze geloven in de creativiteit en innovativiteit van scholieren. “Wanneer scholieren tegenwoordig iets willen leren, dan gaan zij zelf online op zoek naar hoe dit moet. Scholieren zijn ontzettend creatief en ondernemend, dat willen we als HEMA ondersteunen en stimuleren en daarom bieden wij toffe hacks aan,” aldus Miranda Schreuder van HEMA.

Life hack?

Met verschillende toffe life hacks laat HEMA zien wat je nog meer kunt doen met je schoolspullen. Maar wat is dan een life hack? Vaak zijn dit dingen die je kan doen met alledaagse dingen om slimmer, leuker en moeitelozer te leven. Lifehacking is het grootste platform in Nederland waar enorm veel tips op staan om je leven net even wat makkelijker te maken door (her)gebruik van alledaagse dingen.

Je sleutels met nagellak een kleur geven zodat je snel de juiste sleutel kunt vinden. Of een elastiek om een verfbus tegen het knoeien zodat je geen bak meer nodig hebt, makkelijk een telefoonstandaard maken van een blikje, een oplaadkabel met een haarclip bij elkaar houden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Win een weekend London

Je kunt met het spelen van de HEMA escaperoom punten verdienen om zo een high score neer te zetten met je groep. De deelnemers met de hoogste score winnen een weekendje Londen.

Vloggers Gio en Beautynezz openen de pop-up escape room

HEMA opent die dag een pop-up escape room in Amsterdam en daar zijn vloggers Gio en Beautynezz bij. 2 bekende Nederlandse vloggers. Wil jij Gio en Beautynezz ontmoeten en heb je twee tot vier vrienden waarmee jij denkt als snelste uit die escape room te komen? Schrijf je in!

Helaas weten wij op dit moment ook nog niet veel meer, maar zullen hier meer informatie neer zetten als we meer horen.

Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest