Het hele jaar escapen met de Nox Box escape kalender + kortingscode

maart 5, 2021 | Nieuws,Reviews | Karin Goumans

Nox Box kennen we van hun vele thuis escape spellen. Ze hebben inmiddels 10 games op de markt gebracht en verkochten de afgelopen 8 maanden ca 18.000 spellen in Nederland en België. Er staan voor komend jaar 10 nieuwe spellen op de agenda plus nog 2 speciale projecten.

T.I.M.E. Project is hun grootste ‘thuis escape’ tot nu toe met 12 pagina’s vol met puzzels, raadsels in een super spannende verhaallijn over tijdreizen. Speciaal voor Escape Rooms Nederland heeft Nox Box een kortingscode beschikbaar gesteld. Gebruik ERN2021 en krijg maar liefst 15% korting op al hun spellen. Wacht niet te lang. Zolang de voorraad strekt.

Wat is het voor soort kalender?

Een escape kalender? Wat houdt dat dan precies in hoor ik jullie denken? Het is een kalender zoals we die allemaal kennen. Maar dan in de vorm van een thuis escaperoom. Elke maand kun je een puzzel oplossen die geheel in het verhaal past. Elke maand los je steeds een stukje op van dit tijdreis mysterie. Ook kun je ervoor kiezen om het allemaal achter elkaar op te lossen. Zo heb je uren lang plezier, een avondvullend programma.

Wat kun je verwachten van deze kalender?

  • Nox Box grootste ‘thuis escape’ op 12 pagina’s vol met puzzels, raadsels in een superspannende verhaallijn over tijdreizen!
  • 2021 Kalender
  • Plus een nieuwe game via maandelijkse raadsels (links op de kalender) wordt vrijgegeven.

Je krijgt dus 3 in 1. Een volledige kalender, een volledige thuis escape die je direct kunt spelen. Een extra game (via maandelijkse puzzels). 

Het verhaal T.I.M.E

T.I.M.E vertelt het verhaal van de tijdreiziger. Elke pagina op de kalender zal gevuld zijn met  puzzels die het verhaal van tijdreiziger vertellen. Elke maand ontdek je nieuwe werelden en neemt de tijdreiziger je mee naar memorabele periodes uit onze geschiedenis.

Wat denk je van de glorieuze jaren 90? De middeleeuwen? De 2e wereldoorlog? De Prehistorie? IT’S ALL CONNECTED!

Maar dat is niet alles! Elke maand verschijnt er een nieuw deel van het verhaal! Een nieuw bericht van de tijdreiziger, een nieuwe puzzel om op te lossen. Dit is het spel dat je het hele jaar door kunt spelen!

Wat vonden wij ervan?

Deze thuis escape is verdeeld in 2 missies. Missie 1 is een mysterieus verhaal over tijdreizen. Duik in het verhaal van de tijdreiziger en los alle puzzels op. Deze kun je allemaal achter elkaar doen als een avondvullend programma maar je kunt ook altijd pauzeren tussendoor. Bij missie 2 ontvang je digitaal elke 20ste van de maand een nieuwe puzzel gerelateerd aan het tijdreizigers verhaal. Je moet dus elke maand wachten op de 20ste en dan kun je weer aan de slag. Heel tof! Zo heb je het hele jaar door puzzelplezier.

Wij hebben een start gemaakt met missie 1 van de kalender en hebben inmiddels de puzzels tot halverwege op weten te lossen. Een erg mooi concept wat je op verschillende manieren kunt spelen. Wij hebben ervoor gekozen om nu een gedeelte te doen en op een ander moment weer verder te gaan. Alle puzzels zijn mooi in thema en als je er even niet uitkomt is er een duidelijke hintpagina die je elke keer een beetje verder helpt.

We vonden het erg leuk om te spelen. Qua niveau is het voor het grote publiek geschikt. Je komt helemaal in het verhaal en je moet verder kijken dan je neus lang is 😉 We vinden het heerlijk om fysieke producten in onze handen te hebben, dat heb je in een escaperoom ook.

We kunnen niet wachten om de rest van het verhaal te ontdekken. En natuurlijk ook om elke maand weer aan de slag te gaan met de maandelijkse puzzels. Is het al 20 maart? 😉

Alle andere puzzels van Nox Box

Nox Box heeft niet stilgezeten. Ze hebben inmiddels al 10 spellen op de markt gebracht. Dit zijn allemaal thuis escaperooms die je heerlijk aan je keukentafel onder het genot van een hapje en drankje kunt spelen. Deze spellen sturen ze naar je op. We hebben alles op een rijtje gezet welke spellen je kunt bestellen bij Nox Box:

– T.I.M.E Project
– Bella Ciao
– Night Crawler
– Ghost Train
– Bella Ciao: Rob Del Museo
– 5th Element
– Roomanji
– The Experiment
– Crazy Tony
– De Vloek van Zwartbaard

Wil je de spellen zelf uitprinten? Dat kan. Je kunt alle spellen in PDF bestand bestellen zodat je ze zelf kunt printen en aan de slag kunt gaan. Ook hebben ze meestal aanbiedingen op hun website staan. Een combo van twee spellen voor een mooie korting. Wij zeggen doen!

Heb je ook al spellen gespeeld van Nox Box? Let us know. We zijn heel benieuwd wat je ervan gevonden hebt.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest