Hilversums drumteam wint kampioenschap met Escape Room optreden

september 20, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Jeugd drum corps Jong Beatrix heeft in Hameln het Open Duitse Kampioenschap gewonnen. Jong Beatrix maakte een goede indruk met hun show Escape Room. De drumband speelt onder andere muziek uit onder meer Mission Impossible, Joris en de Draak en Sherlock Holmes. Tijdens het optreden worden veel diverse attributen gebruikt en is het een flinke klus om te visualiseren hoe ze de escaperoom proberen te verlaten.

In onderstaande video is hun show te bekijken bij de Nederlandse kampioenschappen. Dit is ook de Escape Room show. Ze spelen op het veld van FC Dordrecht. In Dordrecht bevindt zich ook Real Escape Room. De enige escape room in Dordrecht. Ik vind het zelf heel erg moeilijk te zien op wat voor manier er dan een escape room in verwerkt is. Alleen het concept escape room herkennen lukt mij al niet. Maar dat kan goed aan mijn verbeelding liggen. Zie jij het wel?

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest