Hoog bezoek in Escape Room Schagen

december 2, 2022 | Nieuws | Karin Goumans

Morgen is het zover. Lisanne Kuilman, eigenaresse van Escape Room Schagen, en haar team hebben lang hun mond moeten houden. In het geheim hebben ze namelijk niemand minder dan Sinterklaas en Piet mogen ontvangen. Ze kwamen met Zappsport langs bij Escape Room Schagen voor een speciale missie. Morgen is de uitzending waarin we kunnen zien hoe dit gaat aflopen.

Het Verhaal

Piet is druk bezig met zijn pepernoten work-out in het Sinterklaaspakhuis, wanneer Sinterklaas binnenkomt: “De chocoladeletters zijn bijna op Piet! Je moet zo snel mogelijk nieuwe chocoladeletters maken!” Piet wil direct beginnen met bakken, maar valt pardoes op zijn hoofd. Hij ziet duizend sterretjes. Wanneer Sinterklaas over hem heen buigt, weet hij niets meer. Hij is de code van de deur naar de Chocoladeletterfabriek van Sinterklaas kwijt. Daar ligt in een glazen kluis het super geheime recept van de allerlekkerste chocoladeletters van het land. Zonder dit recept kunnen de pieten onmogelijk nieuwe chocoladeletters bakken.

The Escape Battle Zappsport

Sinterklaas staat dus voor een groot dilemma en schakelt de hulp in van Zappsport coaches Ron Boszhard en Marije Zuurveld. Zij bellen direct met de Aloysiusschool uit Schagen. Al snel zijn er twee teams met enthousiaste groep 8’ers opgetrommeld om mee te doen aan de SINT editie van Zappsport THE ESCAPE Battle bij Escape Room Schagen

Escape Room Schagen heeft er een ontzettend leuke blog over geschreven waar je alles vanaf het begin kunt lezen. Van een spannend verslag van de draaidag tot aan hele leuke foto’s.

zappsport-the-battle-ron-boshard-en-marije-zuurveld

Team Oranje of Team Blauw? Welk team kraakt de codes het snelst en vindt de sleutel van de glazen kluis? Wie helpt Sinterklaas & Piet het recept terug te vinden en wint deze overheerlijke Escape Room Battle?

Wij zitten morgenvroeg zeker voor de buis. Jullie ook? Zappsport the Battle is te zien op 3 december om 08.30 uur bij AVROTROS op NPO3 / Zapp

Ga je uitzending missen? Kijk het vanaf morgen hier terug.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest