Horror editie Escape Room the Game 2 spelers

oktober 29, 2020 | Nieuws | Karin Goumans

Even ontsnappen uit deze tijd, is het gesprek van de dag geworden. Hoe kan dit nu beter dan door het spelen van een spel. Een escaperoom spel wel te verstaan.

Escape Room The Game lanceert eind oktober een gloednieuwe 2 speler horror editie. Wij waren al fan van de eerste versie van Escape Room The Game: 2 spelers. Speciaal voor Halloween lanceert de Nederlandse spellenuitgever Identity Games een gloednieuwe horror Escape Room The Game voor twee spelers. We zijn heel erg benieuwd!

Twee nieuwe Horror spellen

Deze nieuwste editie bevat twee zenuwslopende scenario’s waarin je thuis puzzels en raadsels moet oplossen. House by the Lake en The Little Girl. Alleen van de titels krijgen wij al rillingen… brrr…

House By The Lake
In de middle of nowhere houdt jullie auto er opeens mee op… een vriendelijke pompbediende biedt aan de auto te repareren. Omdat dit lang gaat duren, stelt hij voor dat jullie de nacht doorbrengen in het huis waar hij met zijn familie woont. Met een routebeschrijving in de hand gaan jullie op pad, onwetend over het duistere geheim van de familie Visser…

The Little Girl
Het is alweer 4 jaar geleden dat het je eindelijk lukte de lijkschouwer vast te zetten: een gevreesde seriemoordenaar die zijn slachtoffers in bizarre houdingen in het bos achterliet. En dan verdwijnt je vader plotseling, onder vergelijkbare omstandigheden. Zou dit het werk zijn van een copycat? Hoog tijd om de lijkschouwer een bezoek te brengen…

Je bent per spel ongeveer 60 minuten bezig. Een heerlijke bezigheid om thuis met je partner of vriend/vriendin te spelen. Met wie durf jij het aan?

Escape Room The Game 2 spelers – Horroreditie verschijnt toepasselijk eind oktober met Halloween. Samen een avondje griezelen tijdens Halloween? Voor 14,95 kun je deze Horror editie in huis halen! Bestel hier.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest