Huwelijksaanzoek in escape room bij Room Escape Maastricht

september 22, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Er is een heus huwelijksaanzoek geweest in een escape room. Bij Room Escape Maastricht heeft Freek begin dit jaar zijn wederhelft in een escape room gevraagd om met hem te trouwen. Op een erg originele wijze werd zijn wederhelft verrast met hem op 1 knie. Zover wij weten de eerste ter wereld die dit zo gedaan hebben.

Huwelijksaanzoek in de escape room

Het stel speelde de kamer Grandpa’s Office. Deze escaperoom gaat over een ‘charmante zakenman’. Deze opa reisde de hele wereld over en jij speelt dit spel in zijn kantoortje. Het ziet eruit als een ‘normale’ kamer in een huis van een senior: een koekoeksklok en een rustieke boekenkast. Toch heeft opa aardig wat nare dingen op zijn kerfstok staan. Je moet zo snel mogelijk zien te vluchten uit deze kamer. In een van de koffers die tegen het eind van het spel opengemaakt moet worden zat een briefje. Eenmaal het briefje gevonden ging Freek op zijn knieën. Ze zei ja! Daarna hebben ze de kamer verder uit gespeeld, nog binnen de tijd! Toen ze naar buiten kwamen stond het team van Room Escape Maastricht klaar met 2 glaasjes Prosecco.

Inmiddels is het stel gelukkig getrouwd en staat het zover wij weten te boek als het eerste stel ter wereld wat een huwelijksaanzoek in een escape room gedaan heeft. Wat een leuke manier om iemand ten huwelijk te vragen! Ken jij nog andere situaties waar iemand een escape room gebruikt heeft om een aanzoek te doen?

UPDATE: We weten inmiddels dat er ook al een huwelijksaanzoek bij X-Room in Sevenum is geweest. Bekijk de foto.

Meer informatie over Room Escape Maastricht

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest