Influencer Ronald Vledder lanceert eigen X-Cube Agent 8008 escape experience

december 30, 2022 | Interviews | Mike van Hoenselaar

Ronald Vledder is met bijna 1 miljoen volgers een van de bekendere influencers van Nederland. Een van zijn typetjes is Agent 8008. Erg populair onder tieners en jong volwassenen. Samen met X-Cube heeft hij nu een eigen escape experience gelanceerd door heel Nederland. In 8 spannende missies moeten jullie Agent 8008 helpen om zijn trouwe maatje Number Two te bevrijden uit de handen van een mysterieuze hacker. Ronald is hiermee de eerste influencer met zijn eigen escape experience.

De Agent 8008 escaperoom kost 90 euro en is te reserveren op de websites van elke X-Cube partner. Bekijk het overzicht van X-Cubes om te zien waar de dichtstbijzijnde X-Cube staat.

Ronald Vledder als Agent 8008

Ronald Vledder, 26 jaar, is een YouTuber uit Wolvega. Hij uploadt wekelijks gamevideo’s, zoals Minecraft en Bitlife. Hij maakt soms ook vlogs en video’s met zijn vrienden zoals Wilbert, Number Two in zijn Agent 8008 sketch.

De X-Cube in Nederland

De X-Cube is een ruimte van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, blacklight, lichteffecten en geluidssysteem. Daarnaast zijn er verschillende objecten waar spellen en opdrachten mee uitgevoerd kunnen worden. In de X-Cube kan je diverse belevingen spelen met 2 tot 6 personen van 30 of 60 minuten. Er zijn spellen voor volwassenen en kinderen. Bijvoorbeeld Spy Training met Katja Schuurman in de hoofdrol.

De X-Cube is geen escaperoom zoals je die normaal verwacht. Met extra kamers en compleet ingerichte ruimtes. De X-Cube is een interactieve beleving waar veel elementen uit escaperooms terugkomen in de belevingen die hierin mogelijk zijn.

Er zijn 20 plekken in Nederland waar een of meerdere X-Cubes staan. Op dit moment worden er X-Cubes gebouwd bij Race Planet in Amsterdam. In 2023 is de verwachting dat er 30 X-Cubes in Nederland beschikbaar zijn.

De beleving is onder andere gemaakt in samenwerking met Wonderling Experience Studio.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest