Investeer mee en word onderdeel van DarkPark!

maart 11, 2024 | Interviews | Mike van Hoenselaar

DarkPark bouwt al 10 jaar escape rooms van ontzettend hoog niveau. Het pand in Delft, waar het ooit allemaal begonnen is, wordt binnenkort verkocht en het huurcontract is opgezegd. Dat betekent het einde van DarkPark Delft, maar niet als het aan Darkpark zelf ligt! Met jouw hulp willen ze zelf een pand kopen en er een fantastisch escape room centrum van maken!

Wie is Darkpark?

De eigenaar en bedenker van Darkpark is Gijs Geers, papa van 4 prachtige kinderen, acteur en ondernemer. Tien jaar geleden opende Gijs in Delft een van de allereerste escape rooms in Nederland en inmiddels is DarkPark met drie vestigingen een begrip in binnen- en buitenland.

Bij DarkPark draait het niet alleen om puzzelen zoals in een klassieke escape room. Hier worden verhalen verteld. DarkPark biedt je de mogelijkheid om te ontsnappen aan de alledaagse sleur en zelf de hoofdrol te spelen in de werelden die ze creëren. Het draait allemaal om jouw verhaal!
Inmiddels telt het team al 40 toegewijde medewerkers, die dagelijks tot het uiterste gaan om hun bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Jouw hulp is hard nodig

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van DarkPark zijn ze sinds het begin van dit jaar bezig met de bouw van een gloednieuwe escape room op hun locatie in Delft, de plek waar het 10 jaar geleden allemaal begonnen is. De nieuwste beleving heet ‘Rise of the Phoenix’.

Recent is echter bekend geworden dat het gebouw verkocht gaat worden en is het huurcontract opgezegd. De grond waarop het pand staat is heel gewild bij projectontwikkelaars. De kans is dus reëel dat de nieuwe eigenaar het pand zal slopen om er huizen voor in de plaats te zetten.

Als het zover komt verliest Gijs in één klap bijna de helft van zijn bedrijf. Het personeel komt op straat te staan en alle tijd, geld en energie die Gijs en zijn team de afgelopen 10 jaar in het bedrijf hebben gestoken gaan verloren. Het bouwen van een escape room is maanden werk, dus dat verplaats je niet zo maar even. Tot overmaat van ramp zal Rise of the Phoenix nooit open gaan terwijl Gijs, zijn team en alle fans hier al maanden heel hard naar uitkijken.

‘Maar niet als het aan mij ligt! Ik wil namelijk, samen met jullie, proberen het pand te kopen én er een zinderend escape room centrum van maken! Als we dit met z’n allen voor elkaar krijgen, geeft het ons de kans om verder te bouwen aan DarkPark en kunnen we Rise of the Phoenix alsnog openen. Maar dat is niet alles: in het pand is namelijk ruimte voor nóg twee gloednieuwe DarkPark escape rooms én een bar om lekker na te praten. De scenario’s voor de nieuwe escape rooms zitten al in ons hoofd en de ideeën voor het DarkVerse café liggen klaar. We kunnen niet wachten om eraan te beginnen! Aldus Gijs Geers.

Dit is hoe het 10 jaar geleden allemaal begon. Een lege ruimte, hout, een zaag en hele grote ambities!

Het plan

Om dit ambitieuze plan te realiseren is jullie hulp hard nodig en heeft Gijs een Crowdfunding actie opgezet. Met het geld van deze crowdfunding kopen jullie met zijn allen het gebouw in Delft. Iedereen die mee doet, wordt dus een beetje onderdeel van dit mooie bedrijf.
Dat wordt extra benadrukt met de Wall of Fame waarop Gijs alle investeerders (die dat willen natuurlijk) zullen noemen en bedanken voor hun hulp. Deze muur zal voor altijd een onderdeel van het gebouw blijven.

Er zijn 2 mogelijkheden om Darkpark te helpen:

Mogelijkheid 1: We halen het minimale doelbedrag van €650.000,- (100%)

Fantastisch, we kunnen blijven! Met dit bedrag kunnen we het gedeelte van het gebouw waar DarkPark Delft nu in gevestigd is, kopen. Dat betekent dat we Rise of the Phoenix af kunnen maken en onze huidige escape rooms op deze locatie niet hoeven af te breken. Een ramp is afgewend, maar stiekem zijn onze ambities groter.

Mogelijkheid 2: We halen het volledige doelbedrag van €800.000,- (123%)

Wow, onze droom komt uit! Als het ons lukt om met elkaar de volledige €800.000,- bij elkaar te krijgen, kunnen we het hele gebouw kopen en krijgen we er dus veel meer ruimte bij om nieuwe escape rooms én het DarkVerse café te bouwen! Vanaf 2026 komt het nieuwe gedeelte van het pand vrij en kunnen we beginnen met de concrete invulling daarvan zodat DarkPark Delft definitief hét escape room centrum van Nederland wordt!

Als ze het minimale bedrag van €650.000,- niet bij elkaar krijgen is de campagne niet geslaagd en krijgen alle investeerders automatisch direct hun geld terug. Het is dus echt de moeite waard om te investeren, want óf je krijgt je geld terug óf je wordt onderdeel van het meest legendarische escape room avontuur ooit!

Koop nu als allereerste een presale ticket voor Rise of the Phoenix!

Naast de Crowdfunding actie is er nog een mogelijkheid om Gijs te helpen. Koop nu als allereerste een pre-sale ticket voor Rise of the Phoenix met een super mooie korting.

  • Je betaalt €175,- per team (2 tot 6 personen) in plaats van de reguliere prijs van €225,-
  • Je ontvangt aan het eind van je bezoek een unieke, Limited Edition, Rise of the Phoenix ansichtkaartenset die alléén beschikbaar wordt gesteld aan presale ticket owners.
  • Je ontvangt direct een code in je mailbox waarmee je gratis kunt reserveren voor Rise of the Phoenix als de kamer open gaat.

Let op: Het gaat nog zeker een paar maanden duren voordat Rise of the Phoenix open gaat omdat de bouw noodgedwongen maanden lang is gepauzeerd in verband met de verkoop van het gebouw in Delft. Door een pre-sale ticket aan te schaffen, help je Darkpark om het gebouw te kunnen kopen en de toekomst van DarkPark Delft veilig te stellen. Daar zijn ze je gigantisch dankbaar voor!

Jouw investering biedt Gijs en zijn team de mogelijkheid om de volgende grote stap te zetten met DarkPark. Jouw hulp is daarom van onschatbare waarde!

Help jij Gijs en zijn team om als een phoenix uit de as te herrijzen?

Bronvermelding: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/darkpark?mc_cid=0702d64e23&mc_eid=71c6fa3fb5

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest