Jackson Escape Rooms maakt leuke intro video

juni 26, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een escape room in, hoe kan het ook anders, Jackson USA heeft een video gemaakt die op een leuke manier verteld hoe je het meeste uit je escape room ervaring kunt halen. Veel mensen komen namelijk voor het eerst in een escape room en weten vaak niet hoe het werkt of welke regels er zijn. Door het maken van een video kun je op een leuke manier vertellen wat ze te wachten staat.

Wij hebben zelf ook al een artikel geschreven wat voor strategie je kunt hanteren als je eenmaal in een escape room bent. Als je eenmaal de juiste strategie te pakken hebt kan het altijd zijn dat je vast komt te zitten. Wat niet erg is, maar dan zijn een paar escape rooms tips van ons wel handig om daarmee verder te kunnen.

Jackson Escape Rooms is zeker niet de enige die iets leuks heeft gemaakt voor de escapers. Ken jij nog andere escape rooms (in Nederland) die ook een leuke video gemaakt hebben?

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest