Judge Dred Uprising Live Experience 2021

september 11, 2020 | Nieuws | Karin Goumans

Judge Dred Uprising Live Experience komt naar in 2021 naar London

Wat houdt deze Live Experience in?
Deze meeslepende live-action attractie van twee uur zal zowel de hersenen als de spieren testen terwijl jij en je medepersonen uit het isoblok ontsnappen en een ultramodern, ondergronds Londen ontdekken.

Het Verhaal

Het is Brit-Cit 2143 en het is tijd om de wereld van het futuristische Londen van 2000 AD te verkennen in een gloednieuwe fantasy-scifi-ervaring. Je hebt 150 minuten om je op welke manier dan ook naar je vrijheid te vechten

In de uitgestrekte megalopolis Brit-Cit, het post-nucleaire Londen van de toekomst, dwalen allerlei personages door de straten. Maar rechter Dredd, heeft een verschrikkelijk complot ontdekt en jij en je bende zijn de enige hoop van de stad.

Een gloednieuwe teamattractie met meerdere niveaus, gebaseerd op de duistere en grappige wereld van het belangrijkste sciencefiction stripfiguur van Groot-Brittannië, Judge Dredd.

Met een ongelooflijk decorontwerp, interactieve technologie en een levensechte cast van boeven, robots en veroordeelden, is het een nieuwe dimensie van spanning voor vrienden, collega’s, gamers en plezierzoekers.

Aanmelden

Ben je 18 jaar of ouder? Meld je dan hier aan en hoor als eerste wat er in de straten van Brit-Cit gebeurt. Je wordt op de hoogte gehouden van al het nieuws, teaser-inhoud en exclusieve kortingen.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest