Pre order de gloednieuwe Kamer 237 escapebeleving voor thuis

april 29, 2022 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

CLAP Rocks in Uden en Kamer 237 in Volkel hebben de handen ineen geslagen onder de naam Eigenaar Onbekend. Samen ontwikkelden ze de escapekoffer ‘De Stalker’. Het is een avondvullende escape game voor thuis met uitdagende puzzels die je steeds dichter bij de ontknoping van het spannende verhaal brengen.

Escape Game De Stalker

Je vindt een oude koffer. Van wie zou die zijn? Nieuwsgierig als je bent, besluit je hem te openen. En dan… kan je niets anders doen dan naar adem happen! Want de koffer zit vol met foto’s. Tientallen foto’s. Allemaal van jou! Het overkwam Eva, die deze koffer vond in het hotel waar ze werkt. Sindsdien doet ze geen oog meer dicht. Van wie is deze koffer? En wat is diegene in hemelsnaam van plan?!
Help Eva de eigenaar te vinden, zodat ze vannacht weer rustig kan slapen!

Pre-order

Jij krijgt nu de kans om deze thuis-escapegame als allereerste te bemachtigen. Het is onduidelijk of deze koffer is blijven liggen bij Kamer 237. Aan jou om achter de waarheid te komen.

Je kunt met 2 tot 6 personen deze beleving spelen en je bent ongeveer 2,5 uur samen bezig om dit mysterie op te lossen. Er is geen tijdsdruk en je mag alle tijd nemen die je nodig hebt.
De adviesleeftijd ligt op 16 jaar.

Wil jij deze escapebeleving als een van de eersten ervaren? Pre-order dan nu ‘De Stalker’.

De eerste serie koffers worden begin juni verstuurd en jij kan dus de eerste zijn die hem thuis ontvangt. Als dit net zo goed gaat zijn als de kamers van Kamer 237 dan worden we enorm verrast. Wij zijn heel erg benieuwd en kunnen niet wachten. Van wie is toch deze koffer? Kunnen jullie Eva helpen?

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest