Keuringsdienst van Kamers: kom jij ons versterken?

augustus 16, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Escape Rooms Nederland staat uiteraard al een hele tijd bekend als dé verzamel- en reviewplatform voor escape rooms. We gaan elke maand er weer vol voor om de 100.000 bezoekers iets te bieden rondom escaperoom. Ook achter de schermen zijn we altijd druk bezig om de kwaliteit van escape rooms nog verder te verbeteren. Maart 2017 hebben we vol trots een test en review team, de Keuringsdienst van Kamers opgericht. Joris, Rick en Daimy hebben al velen maanden meer dan hun best gedaan om zoveel mogelijk escaperooms te bezoeken en daar een review over te schrijven. De Keuringsdienst van Kamers reviews worden erg goed ontvangen. Door zowel spelers als eigenaren. Daar zijn we erg trots op. Maar we willen verder, groter en beter. Een van de dingen die we als eerste aan willen pakken is de omvang van het team van de Keuringsdienst van Kamers. Meer reviewteams die escaperooms reviewen om zo voor het eind van 2018 alle kamers van Nederland gespeeld te hebben.

Keuringsdienst van Kamers zoekt versterking!

De Keuringsdienst van Kamers is daarom op zoek naar fanatieke escapers om ons team te komen versterken. We hopen 2 nieuwe teams te vinden. Dit klinkt als een droombaan als je van escape rooms houdt. Dat is het ook. Alleen vergeet niet dat je niet zomaar wat doet in een kamer. Wij nemen het reviewen van escaperooms heel serieus. Jij bent mede verantwoordelijk hoe Escape Rooms Nederland de officiële review naar buiten brengt en andere een escaperoom ontdekken en daar mogelijk wel of niet willen gaan spelen. Je bent onpartijdig, recht door zee en weet wat een kwalitatieve escaperoom is.

Zonder de extra hulp kunnen we nooit alle escaperooms in Nederland testen en reviewen. Daar hebben we de echte fanatieke escapers voor nodig die ons team zouden willen versterken. Maar we laten niet zomaar iedereen toe. Zie het als een sollicitatie, alleen dan een hele leuke :). Denk jij dat jij perfect bent voor de Keuringsdienst van Kamers, meld je dan aan!

Wij willen in 2018 alle kamers in Nederland gespeeld hebben. Help je ons mee?!

Keuringsdienst van Kamers gedachtegoed

De Keuringsdienst van Kamers werkt volgens een Manifest. Oftewel een vaste set van regels en gedachtes hoe een escaperoom zou moeten werken. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie voor iedereen inzichtelijk is zodat iedereen kan zien hoe Escape Rooms Nederland de kwaliteit van escaperooms in Nederland wil verbeteren en welke richtlijnen ze daarbij hanteren. Als je bij de Keuringsdienst van Kamers wil horen dan is het manifest iets dat bij je moet passen en waar je ook in gelooft. Natuurlijk staan we altijd open voor feedback hierover.

Doe je mee?

We gaan de komende weken door de sollicitaties heen en nemen contact op met iedereen waarvan we vinden dat deze een goede match zijn. We hopen dat jij iemand bent of iemand kent die ons zou willen helpen hiermee. Leeftijd maakt niet uit, achtergrond niet, baan of niet. Iedereen is welkom. De belangrijkste voorwaarde is dat escaperooms belangrijk zijn en dat je daar met passie naar kijkt, beleeft en over kunt schrijven. We zien je sollicitatie graag tegenmoet.

Aanmelden voor de Keuringsdienst van Kamers

 

Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest