Kinder escaperoom Frappie en Grappie en de verdwenen kaartjes

mei 31, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een spannend verhaal over Frappie en Grappie, twee clowns die Circus Pief Paf helemaal op z’n kop hebben gezet. Hopelijk kunnen jij en jouw gezin directeur Gerrit Paf helpen om alles in het circus op te lossen…want onze Gerrit komt er niet meer uit. Hellupppp…

Ook wij als Escape Rooms Nederland hebben het heel erg lastig in de coronatijd. Geen omzet, geen inkomsten. Wij wilden daarom niet stilzitten en hebben de afgelopen weken super hard gewerkt aan een kinder escaperoom die zich afspeelt in de wereld van het circus. Een super leuke escaperoom voor thuis beleving geheel gericht op kinderen van 5 tot 9 jaar. Al onze ervaring en kennis over het spelen van escaperooms hebben we meegenomen in het maken van dit escaperoom spel.

Het Verhaal

Frappie Fratsen en Grappie Grollen hebben de entreekaartjes van het circus verstopt in een kluis. Ze hebben allerlei streken uitgehaald voor Directeur Gerrit Paf zodat hij de 3 cijferige kluiscode kan achterhalen. Gerrit heeft nu een onmogelijk probleem waar hij zelf niet uit komt. Jullie zijn beter in streken uithalen dan hij. Jullie hulp is hard nodig om de verdwenen kaartjes terug te krijgen.

Onvergetelijke avonturen bij Circus Pief Paf

Circus Pief Paf is een circus waar altijd wat te beleven valt. We willen met Pief Paf onvergetelijke avonturen naar jouw woonkamer brengen. Het circus bevat inmiddels al een grote familie met vele talenten. Elke dag gebeuren er de raarste dingen in het circus. Het eerste verhaal gaat over Frappie en Grappie, die de twee leukste thuis denken te zijn. Er is altijd wel een avontuur bij Circus Pief Paf waar jouw hulp bij nodig is.

Print & Play escape room

Ons eerste escaperoom spel is een print & play escape room voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Gezellig aan de keukentafel of lekker in de tuin of camping. Overal is dit spel te spelen. Zo lekker voor de vakantie is het uitstekend mee te nemen naar de camping of gewoon lekker in de tuin. We hebben deze beleving zo ontworpen dat de kids het zoveel mogelijk zelf kunnen lezen en spelen. Er zitten veel educatieve elementen in zonder dat de kids het merken.

Er zijn 5 opdrachten die ieder uit 4 onderdelen bestaan. Op deze manier kunnen kinderen ideaal leren samenwerken en taken verdelen. Na aankoop ontvang je documenten in jouw mailbox die je zelf kunt printen. Ook kunnen we het natuurlijk voor jou printen. We sturen het naar je op zodat je meteen aan de slag kunt.

Je bent ongeveer 60 minuten met deze beleving bezig. Hapje, drankje en heel veel gezelligheid!

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je het dolgraag met jouw kinderen spelen? Het spel is te bestellen op de website van Circus Pief Paf. Voor de eerste 100 bestellingen geven we een mooie korting. Van 19,95 nu voor 14,95. Intussen zijn we alweer bezig met het volgende spel, dus een nieuw avontuur in Circus Pief Paf ligt alweer op de loer.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest