Klokkenluider van Zwolle: outdoor escape game

oktober 12, 2020 | Interviews | Mike van Hoenselaar

Ervaar een escaperoom, maar dan buiten. Klokkenkluider van Zwolle is een unieke buiten escape game in Zwolle. Ondanks dat het weer minder wordt en de maatregelen strenger kun je deze buitengame toch veilig spelen. Jij en je team zijn verantwoordelijk voor het achterhalen van de geheimen die Neil Warren in de stad heeft achtergelaten en je hebt maar 2 uur de tijd om dit voor elkaar te krijgen.

Deze buitenbeleving is gemaakt door The Great Escape die al vele onvergetelijke belevingen mogelijk heeft gemaakt. The Experiment is recentelijk gesloten, wat nog steeds een grote favoriet van ons is.

Buitenbeleving van formaat

Deze outdoor escape game beleving neemt je mee naar verschillende plekken in hartje Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest, binnen én buiten! In deze twee uur durende beleving zorg jij en je team ervoor dat de verdwenen cyberterrorist Neil Warren en zijn geheime data boven water komt, en dat je niet gepakt wordt tijdens je missie, letterlijk! De beleving maakt namelijk gebruik van acteurs.

Deze activiteit is een buitenbeleving van formaat. Een outdoor escape game beleving, zoals we recentelijk ook al over Undercover 030 schreven. Een nieuwe vorm beleving waarbij de immersie zoals je die kent uit escaperooms binnen, nu ook buiten kunt ervaren. Een heel andere ervaring dan je standaard city games of stadsspellen. Een ideaal uitje om met alle coronamaatregelen alsnog te kunnen ervaren.

De beleving is van 3 tot 6 personen te spelen en kost 135 euro per team. Minimale leeftijd 8 jaar.

Onze ervaring

We hebben met ons team deze ervaring mogen spelen en hebben met veel plezier deelgenomen. De afstand die je loopt valt uiteindelijk mee (voelde niet als 5km) en de puzzels en opdrachten passen goed in een stadsbeleving.

Ook nu weer heeft het team van The Great Escape elementen toegevoegd die je nog lang zullen heugen. Het gebruik van acteurs voegt echt iets toe en verhoogd de spanning aanzienlijk.

Goed te doen, ook als het regent. De verdwenen cyberterrorist Neil Warren moet ook gered worden als het weer even wat minder is natuurlijk. Een beleving voor echte avonturiers, met familie, collega’s of vrienden.

Meer informatie over de beleving

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest