Unieke Escape Rooms Nederland korting bij One Hour Lockup in Naarden

september 3, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 1 Comment

One Hour Lockup is een hele gave escape room in Naarden (Noord-Holland). Het is de enige escape room in Naarden en er wordt gefluisterd dat het een van de beste escape rooms van Nederland is. Bij Escape Rooms Nederland heb je nu de unieke mogelijkheid om 20% korting te krijgen op deze escape rooms. Reserveren bij One Hour Lockup gaat heel makkelijk.

Zodiac Killer en Illuminati Headquarters zijn de escape rooms van One Hour Lockup. In de escape room Zodiac Killer kijk je rond in het huis van een beruchte seriemoordenaar. De Illuminati kamer gaat over een geheim genootschap. Het is onbekend welke genootschap zich in deze escape room schuil houdt. Jij zal je 60 minuten in een kamer bevinden waar je omgeven wordt door de Illuminati en haar volgers. De Illuminati kamer zal vanaf november te spelen zijn.

One Hour Lockup hanteert een miniumleeftijd van 16 jaar. Een uitzondering is mogelijk voor kinderen vanaf 12 jaar, indien zij worden begeleid door een volwassen speler (18+). Jij hebt nu de mogelijkheid om 20% korting te krijgen! Met de special code ERN20 krijg je 20% korting op de totale kamerprijs. Deze korting kan oplopen tot 21 euro als je met 6 personen gaat spelen.

Kortingscode One Hour Lockup is ERN20

One Hour Lockup 2015-09-03 11-12-52De kortingscode voor One Hour Lockup is geldig van 1 september 2015 t/m 30 september 2015. Je kunt ook boekingen doen voor data na september. Dus als je nu al een ticket wilt kopen voor januari 2016. Dan kan dat met 20% korting. Je kunt dus de Illuminati kamer boeken voor november als deze open gaat en hiermee de eerste zijn die de kamer kan spelen. Deze kortingscode is alleen voor Escape Rooms Nederland, deze korting vind je nergens anders.

Hoe gebruik je de kortingcode ERN20

Je gaat naar de reserveringspagina van One Hour Lockup. Je klikt de datum en de tijd aan dat je wilt gaan en je vult wat gegevens in zoals aantal personen en je naam en e-mailadres. Vergeet niet bij Korting de code ERN20 in te vullen. Je klikt dan op de ‘Maak reservering’ button. Je krijgt dan nog een extra stap voor wat extra gegevens zoals woonplaats en waar je One Hour Lockup van kent. Dat is natuurlijk Escape Rooms Nederland :). Je kunt daarna direct online betalen.

One Hour Lockup 2015-09-03 11-13-35
Je weet dat de code gewerkt heeft als er in de laatste stap voor de betaling de korting aangegeven wordt. Alvast heel veel plezier!

Maak een reservering bij One Hour Lockup

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest