Kruip in de rol van rechercheur in nieuwste thuisgame Missionroom

maart 24, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

De moord op Joyce is de nieuwste thuisgame van Missionroom. Missionroom kennen we van hun fysieke escape locatie in Leidschendam. Hier hebben ze inmiddels alweer 4 escaperooms. Ook hebben ze al 2 andere thuisgames ontwikkeld: Operatie Clavem en Operatie Castellum. Na het succes van deze drugsonderzoeken komen ze nu met een nieuwe thuisgame over een moordonderzoek.

Bij De moord op Joyce ligt de nadruk om het dossier met de verhoren en getuige verklaringen. Minder online maar het echte oude recherche werk. Ze hebben bewust de keuze gemaakt om zoveel mogelijk offline te werken. Ga offline de connectie met elkaar aan. Perfect op een mooie avond om samen te spelen.

De moord op Joyce

Tijdens de veertigste verjaardag van Tamara van het Niet worden alle gasten opgeschrikt door luid gegil. Precies op het moment dat Joyce en haar man Luc naar buiten zijn gegaan om het gezamenlijke cadeau uit de auto te halen. Missionroom Police heeft al snel 5 verdachten in het vizier. Echter ontbreekt het momenteel aan personeel om deze zaak snel op te lossen. Aan jullie als ervaren inspecteurs de taak dit onderzoek snel af te ronden!

Met hoeveel personen kan ik dit spel spelen?

Dit spel is gemaakt om in klein gezelschap te spelen. Gezellig thuis aan de keukentafel of in de tuin onder de terrasverwarmer. Met een team van 2 – 4 personen staat het garant voor een uitdagende avond! Je kan starten en stoppen wanneer het jullie uitkomt. Je bent gemiddeld 2 uur bezig.

Presale

Bestel nu met een mooie korting. Van 34,95 nu voor 29,95. Een mooie lage prijs voor een heerlijke avond samen met gezin. Of als het weer mogelijk is met je vrienden/collega’s.
Als je nu nog besteld wordt ervoor gezorgd dat je moordonderzoek dossier voor het paasweekend op je deurmat ligt.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest