Lancering Escape Rooms Nederland

maart 16, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Als je zelf van escape rooms houdt, wat doe je dan? Juist! Je begint een website om alle escape rooms in Nederland te verzamelen. We willen een zo volledig mogelijk beeld geven van alle escape rooms. Zodat jij de mogelijkheid hebt om een escape room te vinden die bij je past.

Escape Rooms Nederland heeft met de livegang vrijwel alle escape rooms toegevoegd, maar we hebben ze natuurlijk nog lang niet allemaal. Mochten er we nu een missen. Geef dat even aan ons door. Dan voegen we deze toe.

We stoppen niet met wat we nu hebben. We gaan elke escape room interviewen en zorgen dat jij zoveel mogelijk informatie kunt krijgen. Over prijzen, kortingen, moeilijkheidsgraad. Heb je een idee hoe we de website nog beter kunnen maken. Neem dan vooral contact met ons op.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest