Live Escape één van de drie finalisten Franchise Starter Award 2023

oktober 6, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

Live Escape kennen we natuurlijk van hun escape belevingen in Rotterdam. Jesse van der Lely begon Live Escape in 2016 aan de Westblaak in Rotterdam. In Rotterdam kun je “The Safe House”, “LAB 13”, “The Boilerroom” en “Room 1409” beleven.

In 2021 werd een tweede vestiging met 3 escape rooms in Amersfoort geopend en de onderhandelingen voor een derde vestiging in een andere grote stad zijn al in volle gang.

Na het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen en het nèt even verder te gaan wat automatisering van de spellen betreft, (waaronder dynamic difficulty, waarin een spel zich deels aanpast aan het niveau van de groep) is in samenwerking met Koelewijn & Partners een franchiseformulehandboek geschreven. Dit om anderen de mogelijkheid te geven om een escape room te openen met begeleiding en kennis vanuit Live Escape.

Franchise Starter Award 2023

Op 9 november 2023 is het alweer de 22e editie van Het Nationale Franchise Congres. Het Nationale Franchise Congres is jaarlijks de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Het is voor franchisegevers de kans om te netwerken en ieder jaar worden er verschillende presentaties en workshops gegeven door bekende franchisers.

Live Escape is finalist

In totaal streden verschillende franchiseformules voor een plekje in de top 3. Samen met Boomerang Business Collective en Meet & Ribs staat Live Escape in de Top 3 van deze awards.

Tijdens het Nationale Franchise Congres op 9 november krijgt Live Escape de kans om de jury en het publiek te overtuigen waarom juist zij de beste startende franchiseformule van dit moment zijn.

Het winnen van de Franchise Starter Award is een mooie opstap naar meer bekendheid voor
het concept van Live Escape en voor escape rooms in het algemeen.

Wil jij hier bij zijn?

Het Nationale Franchise Congres vindt op 9 november plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam. Tickets zijn te koop via hun website.

We wensen Jesse natuurlijk heel veel succes op 9 november!

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest