Live Escape opent haar deuren in Utrecht

juni 6, 2024 | Nieuws | Karin Goumans

Live Escape kennen we natuurlijk van hun locaties in Rotterdam en Amersfoort. Inmiddels hebben ze daar elk 4 uitdagende escape rooms.

Elke kamer is zorgvuldig ontworpen met een uniek thema en spannende verhaallijnen. Met speurtochten, logische puzzels, technische snufjes en onverwachte wendingen biedt Live Escape een avontuur dat zowel beginners als ervaren escapers aanspreekt.

Met gemiddelde scores van een 8,1 en een 8,2 op ons platform kunnen we met trots mededelen dat Live Escape nu ook naar Utrecht komt! Vanaf december zijn ze te vinden in de ‘plint’ van Hoog Catharijne.

Opening in December

In december kan de opening van Live Escape Utrecht echt gevierd gaan worden. Het is een spannende en mooie toevoeging aan het entertainmentaanbod van de stad Utrecht.

We mogen nog niet veel verklappen, maar we weten dat ze van start gaan met twee gloednieuwe kamers. Uiteindelijk zullen er nog drie nieuwe escape rooms worden toegevoegd. Bovendien komt er een mogelijkheid om op deze locatie te vergaderen.

De thema’s van de kamers houden we nog even geheim, maar volg Live Esacpe vooral op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Wie weet mag je wel een van de nieuwste kamers komen testen 😉

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest