Live Escape winnaar Franchise Starter Award 2023

november 15, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

6 oktober schreven we een artikel over Live Escape als 1 van de 3 finalisten van het Franchise Starter Award 2023. Op 9 november was het zover. De Franchise Starter Award werd uitgereikt op Het Nationale Franchise Congres in Amsterdam. Deze prestigieuze prijs belicht startende franchiseformules met veel potentie, met als doel hun verdere ontwikkeling te stimuleren.

Dit jaa was er een bijzondere winnaar: Live Escape Rotterdam, geleid door de enthousiaste Jesse van der Lely. Na een intensieve stemronde, waarbij de vakjury en aanwezige franchisegevers hun stem uitbrachten, veroverde Live Escape de felbegeerde award. Live Escape heeft ook een vestiging in Amersfoort en binnenkort ook in andere steden.

“Super dat we als ‘vreemde eend in de bijt’ deze waardering hebben gekregen!” verklaarde een opgetogen Jesse van der Lely tijdens de uitreiking. Zijn unieke aanpak en visie op escaperoom franchises onderscheiden zich duidelijk van meer gangbare franchiseconcepten, zoals restaurants of springparken.

Jurylid Jacky Michels onderstreepte de bijzondere kwaliteiten van Live Escape: “Een formule met een zeer professionele uitstraling. De sterke technologische elementen lijken een aantrekkelijk verdienmodel te bieden voor franchisenemers.” Hiermee bedoeld het jurylid dat in de kamers van Live Escape veel gebruik gemaakt wordt van techniek waardoor entertainmentwaarde verhoogte wordt en resettijd samen met personeelskosten verkleind wordt.

Als winnaar van de Franchise Starter Award 2023 ontvangt Live Escape niet alleen een bokaal en brede media-aandacht, maar ook een dienstenpakket ter waarde van € 5.000. Dit pakket, aangeboden door zes vooraanstaande franchiseprofessionals, zal de onderneming helpen om naar een nog hoger niveau te tillen.

Jesse van der Lely en zijn team hebben met hun unieke benadering van escape rooms een indrukwekkende prestatie neergezet. Bij Escape Rooms Nederland juichen we het succes van Live Escape toe en kijken uit naar de verdere groei en ontwikkeling van deze fascinerende franchise.

Gefeliciteerd Jesse en team, op naar nog meer succesvolle en spannende avonturen! Met deze mooie waardering moet dit zeker goed komen.

Foto: franchiseplus.nl

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest