Logic locks bouwt samen met Philips aan International escape room challenge

juli 1, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Logiclocks is bezig met een heel uniek nieuw concept samen met Philips. Philips heeft de escape room bouwers benaderd voor een internationaal escape room challenge. Nog nooit eerder gedaan! Dit houdt in dat er 6 mensen in een kamer in Amsterdam opgesloten worden terwijl er ook 2 teams van 6 op andere plekken in de wereld “opgesloten” worden. Dit gebeurd allemaal via internet. Dus via laptops en webcams. Aan jou en je team dan om contact te leggen met een team in een ander deel van de wereld om elkaar te helpen ontsnappen.

Je zult moeten communiceren met 2 andere teams in bijvoorbeeld Mexico of een escape room in Amerika. Dus met 18 personen moet je zo snel mogelijk uit de kamers zien te komen in 60 minuten tijd. Je communiceert in het Engels. Onduidelijk is welke technieken gebruikt worden om verdere communicatie tot stand te brengen. Morse? Video? Fax? Het team van Logiclocks heeft er in ieder geval erg veel zin in!

Our excitement hasn’t been this high since Halloween. We have ordered extra supplies of popcorn, for this is going to be our block buster of the summer!

Wij kunnen ook niet wachten om het een keer te gaan spelen. Wat een gaaf idee is dit zeg. Vanaf 1 juli (vandaag) is de International Escape Room Challenge te spelen.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest