Loop met honderden euros bij Locks&Keys de escaperoom uit

december 7, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een realistische escaperoom? Bij Locks&Keys escaperoom hebben ze een unieke manier gevonden om hun escaperoom net even wat specialer te maken. Het is namelijk vanaf vrijdag 3 december mogelijk om met echt geld de escaperoom te verlaten.

De Bank is niet de enige escaperoom bij Locks&Keys. “Het geheim van Schrobbelér” staat in het teken van Schrobbelér, een bekend Tilburg kruidenbittertje. Dit was de eerste escaperoom van Locks&Keys. In de tweede escaperoom, beleef je een echte bankoverval. Er zijn 2 dingen die deze escaperoom extra speciaal maken. De kamer is namelijk herspeelbaar en je kunt met geld de escaperoom weer verlaten.

Herbeleef dezelfde escaperoom

De makers van de escaperoom zeggen dat de tweede keer de beleving diepgaander is en nieuwe uitdagingen biedt. Het is een fenomeen waar elke escaperoom mee te maken heeft. Als je hem eenmaal gespeeld hebt kun je niet terug om hem nogmaals te spelen. Daarom is het zo speciaal dat de mannen van Locks&Keys een manier hebben bedacht om dat wel mogelijk te maken. We zijn erg benieuwd hoe ze dit opgelost hebben.

Vertrek met geld uit de escaperoom

Naast de herspeelbaarheid biedt “De Bank” de unieke mogelijkheid om een echt geldbedrag te stelen. Eén van de kluisjes bevat namelijk een jackpot die per bezoeker van “De Bank” in prijs stijgt. De jackpot staat al op een bedrag van € 225,-. Elke keer dat een team faalt de Jackpot te bemachtigen, heeft de volgende groep kans op een hoger bedrag. Het is een unieke factor die de beleving van de escaperoom naar een verder niveau weet te krijgen. Je krijgt meer het gevoel een echte bank te beroven. Herspelen van de kamer is dan extra leuk geworden. We zijn wel benieuwd hoe lang dit leuk blijft. Als 1 groep de code weet te kraken, wat is dan de kans dat ze paar maanden later terugkomen om het kistje met geld weer open te maken?

Een mooie ontwikkeling die we alleen maar toejuichen. Hopelijk kunnen de mannen van Locks&Keys de toon zetten voor andere escaperooms in Nederland. Meer informatie over Locks&Keys

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest