Los de mysteries op en pak een terrasje tijdens de CityGoose escape spellen

mei 16, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

Houd je van puzzelen, mysteries en geheimen ontdekken? En ben je tegelijkertijd ook niet vies van een terrasje pakken en een beetje sightseeing?
Dan ben jij de perfecte kandidaat voor een CityGoose stadsspel. Ontdek de geheimen van een stad terwijl je mysteries ontrafelt, de stad redt of een moordzaak oplost.

Ga op pad wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en uitdagende zoektocht door de stad. Er zijn 3 verschillende spelthema’s waar je uit kunt kiezen: Dossier Flikken, City Code en City Escape.

Dossier Flikken

Dossier Flikken is een stadsspel voor speurneuzen, complotdenkers en sensatiezoekers. Er is een moord gepleegd, maar de recherche tast in het duister. Gewapend met het dossier en een neus voor kwade zaken ga je samen op zoek naar de dader. Trek alibi’s na, controleer getuigenverklaringen en trek je conclusies. De individuele puzzels zijn niet al te moeilijk, maar om er een consistente zaak van te maken moet je
aan het einde toch echt je denkpetje opzetten en je bevindingen analyseren en met elkaar combineren. Een scherpe blik is zeker nodig!
Dossier Flikken is in Nederland beschikbaar in 8 steden (Maastricht, Valkenburg, Den Bosch, Deventer, Utrecht, Den Haag, Leiden, Rotterdam en 2 in België (Hasselt en Antwerpen).
Het spel zorgt dat je leuke straatjes ontdekt, bijzondere muurschilderingen, grappige gevels en vertelt een verhaal passend bij de stad.

City Code

City Code is een stadsspel voor avonturiers, meesterpuzzelaars en doorzetters. De diepste geheimen van een stad liggen niet zomaar voor iedereen op straat. Verlies je je eenmaal in de zoektocht naar de waarheid, dan is er geen weg meer terug. City Code is uitdagend, verrassend en verbindend.

Waan je een heuse Robert Langdon en bestudeer monumenten, kerken, beelden en pleinen zoals nooit tevoren. Dit spel is niet geschikt voor snelle schatjagers. Geduld, overleg en zorgvuldigheid is geboden. De spellen zijn te spelen in Maastricht (het geheim van Julius Caesar), Nijmegen (het
geheim van Karel de Grote), Den Haag (het geheim van Koning Willem de IIIe) en Amsterdam (het geheim van de VOC). De puzzels zijn op bijzondere locaties, al dan niet verborgen, maar je zult ze nooit meer hetzelfde bekijken.

City Escape

City Escape is een stadsspel voor knappe koppen en koele kikkers. Als de tijd eenmaal begint te lopen, kun je alleen nog op elkaar vertrouwen om samen op tijd te ontsnappen. Ontvang je City Escape game box en download de app. Ready to save the city?
Dit unieke City Escape game heeft de beleving van een escape room maar dan buiten in de stad.
Ontdek welk item uit je escape box je wanneer nodig hebt, ontcijfer, decodeer, zoek, bouw en combineer!

In Maastricht redt je de stad door de noodkist van Sint Servaas weer compleet te maken. In Breda ga je terug in de tijd en help je een neergestortte piloot tijdens de 2e wereldoorlog veilig de
stad uit. De interactieve game-app met augmented reality geeft een 3d dimensie aan het spel.

Wat heb je nodig en hoe start je?

 • 1 spel is geschikt voor 2-6 spelers
 • bij alle spellen heb je een gedrukt stadsspel in handen. In combinatie met de game-app levert dit een
  optimale spelbeleving
 • je hoeft niet te reserveren
 • je ontvangt het spel thuis per post. In combinatie met de CityGoose spelapp speel je het spel
  wanneer je zelf wilt.
  De spellen zijn in elke stad ook te koop bij een VVV of hotel. Als je niet kunt wachten tot de post komt
  is dat een goed alternatief.
  De prijzen zjijn:
 • Dossier Flikken spel € 22,50 per spel voor 6 personen
 • City Code € 29,50 per spel voor 6 personen
 • City Escape € 49,50 voor 6 personen

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan nu je stadsbeleving van CityGoose in de stad naar keuze.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest