Maak kans op gratis deelname ijzingwekkende real-life horror game ‘The Nightmare of Eveline Shadow’

oktober 21, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

Gisteren hebben de makers onthult dat de real-life horror game ‘The Nightmare of Eveline Shadow’ speelbaar zal zijn voor slechts EEN DAG! Niet meer dan enkele groepen van vier personen zullen de kans krijgen om The Nightmare of Eveline Shadow te spelen als enige in de wereld!

Once in a life time experience

The Nightmare of Eveline Shadow is een creatie van Meggy Pepelanova, Alexander Gierholz (Logic Locks) & Jeroen van Hasselt (Entered) in samenwerking met de befaamde premium hotelketen Marriott Bonvoy die de locatie
beschikbaar stelt. We kennen Logic Locks natuurlijk van Amsterdam Catacombs en Entered kennen we van I Can Hear You. Stuk voor stuk belevingen waar je ‘U’ tegen zegt.

“Dit is een real-life horror game zoals je ze nog niet eerder kent. Een unieke blend die je zal meeslepen op een ontdekkingstocht waarin je de realiteit van de buitenwereld zal vergeten.” Jeroen van Hasselt, Game Designer

Wat mag je verwachten van deze experience:

 • Unieke real-life horror game met verhaal en unieke twists
 • Meerdere professionele acteurs
 • Nieuw perspectief op horror dat niet alleen om schrikken draait
 • Spelers bepalen het verloop van het spel
 • Afhankelijk van de keuze van spelers 1,5 tot 2,5 uur beleving
 • Een ontdekkingstocht door meerdere verdiepingen, tientallen kamers en een dwaalspoor
  van gangen
 • Volledig gratis speelbaar!

Het verhaal van Eveline Shadow

Horrorschrijfster Eveline Shadow is vanuit haar hotelkamer bezig met haar nieuwste boek ‘The Nightmare’ , toen ze mysterieus verdween. Sindsdien is er iets mysterieus aan de hand. Haar aanwezigheid is nog steeds voelbaar. Wanneer de realiteit aan het vervagen is dwalen haar schrijfsels door de spookachtige gangen. Durf jij het aan om deze nachtmerrie tot een goed einde te brengen?

The Nightmare of Eveline Shadow is geen spookhuis, de game is verhalend en volledig interactief en alleen de spelers bepalen het verloop. Het is ook geen escaperoom. Je duikt in een hele nieuwe wereld met vele kamers en verhaal gedreven uitdagingen. Het is ook geen videogame, de beleving vindt plaats op een echte gethematiseerde fysieke locatie met acteurs. Jij staat hier middenin. De real-life horror game moet je gaan meeslepen op een ontdekkingstocht waarin je de realiteit helemaal vergeet.

Hoe maak je kans om deze beleving mee te maken?

Wie zullen de gelukkige zielen zijn om deze eenmalige kans te krijgen? Als jij je sterk aangetrokken voelt tot het verhaal van Eveline Shadow en denkt dat jij en je team de griezelig lege hotelgangen het hoofd kunnen bieden? Vul dan dit formulier in om kans te maken. De selectiecriteria voor wie Eveline Shadow mag ontmoeten, zijn motivatie en creativiteit – op basis van een foto-inzending.

Ze vragen je om een ​​foto te maken waarop *je ergste nachtmerrie* staat afgebeeld en deze via het formulier naar ze op te sturen. Vergezel je foto van een sappige en unieke tekstbeschrijving.

Je hebt tot vrijdag 29 oktober 13:00 uur de tijd om een ​​inzending in te sturen. Met Halloween, op 31 oktober 2021 worden de winnaars bekend gemaakt. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Voorwaarden om mee te doen:

 • Je hebt een team van 4 spelers nodig, niet meer en niet minder
 • De foto moet door jou of iemand in je team zijn gemaakt
 • Max. fotogrootte 10 MB
 • Je team moet beschikbaar zijn om te spelen in de avond van 10.11.21 of 11.11.21
 • Het spelen van het spel is gratis

Succes! Wie zal de gelukkige zijn?

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest