Message from Beyond, escaperoom ervaring voor thuis van Escape World

oktober 28, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

1 november brengt Escape World een nieuwe escape room ervaring voor thuis uit. Het heet Message from Beyond. Deze thuiseditie met vele handgemaakte voorwerpen zal in beperkte oplage uitgebracht worden. Ieder spel bevat handgemaakte elementen. Geen box is daarom hetzelfde! Wij hebben het spel in de zomer getest en zijn erg enthousiast over de kwaliteit en de hoeveelheid materialen en puzzels in dit spel. Ze hebben nu tot en met begin november een speciale preorder met 30% korting én gratis refill kit. Onderaan meer informatie.

Escape World heeft locaties in Amsterdam, Hoofddorp, Zoetermeer en Tilburg. Vorig jaar lanceerde ze ook een live video escaperoom en een online escape room The Secret Legacy. We zijn daarom erg benieuwd naar deze beleving voor thuis. Wat staat er in de sterren geschreven over de toekomst van Message From Beyond?

Message from beyond
Het Mysterie Van Medium Celia

Meer dan 400 jaar oude kaarten, schokkende verslagen van heksenprocessen en een oud boek over runen en tarotkaarten. Het dossier van het overleden paranormale medium Celia vertelt een verhaal over donkere magie. Haar aantekeningen bieden je als enige houvast in jouw zoektocht naar antwoorden. Wat is er eeuwen geleden precies gebeurd? Welk onheil is ontwaakt in de 400 jaar oude doos, die zo lang verborgen is gebleven? Welke rol speelt het Ouijabord? En hoe spreek je met het schimmenrijk? Stijg boven jezelf uit, speel Message from Beyond en ontdek zelf wat er tussen hemel en aarde zou kunnen zijn.

Interactieve escaperoom voor thuis

Message from Beyond is een thuisspel dat je thuisgestuurd krijgt en garant staat voor een 3 uur durend, spannend avontuur-mysterie, dat je aan tafel speelt met vrienden, vriendinnen of familie. Het spel neemt je mee naar een andere, paranormale wereld. Je speelt Message From Beyond met 1 tot 5 spelers. De aanbevolen leeftijd is vanaf 14 jaar. Als je vast komt te zitten is er een erg duidelijke en fijne website waar je hints kunt bekijken.

Met behulp van documenten, brieven, kaarten, mysterieuze objecten, je telefoon en online aanwijzingen is het jouw taak te ontdekken wat er 400 jaar geleden is gebeurd. De box zit vol puzzels, geheimen en codes die je dichter bij de ontrafeling van dit avontuur brengen. Tijdens de test waren we erg onder de indruk van de hoeveelheid materialen en de rijkheid aan puzzels die zo goed bij het verhaal passen. Ook de technologie van de telefoon is creatief gebruik van gemaakt. We waren onder de indruk van deze vorm van augmented reality gebruik. Wat we extra speciaal vinden is dat ieder spel handgemaakte elementen bevat en daarom geen enkel spel hetzelfde is.

Tijdelijke pre-order actie: 30% korting én gratis refill kit!

Om de belevingswaarde nog meer te verhogen zijn een paar dingen van het escaperoomspel voor thuis maar een keer te gebruiken. Met de apart te bestellen refill kit kun je het spel weer compleet maken en met andere spelers nogmaals het mysterie induiken of het doorverkopen. De korting van 30% is aanzienlijk!

Durf het aan! Pre-order nu en ontvang een exclusieve uitnodiging voor de introductieprijs van 49,- (in plaats van 69 euro) én een gratis refill kit. De refill kit zal na 1 november niet meer gratis zijn, ben er dus snel bij!

— Message from beyond van Escape World wordt in beperkte oplage uitgegeven —

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest