Mike van Hoenselaar spreker op Up The Game 2017

maart 17, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Over enkele weken staat de nieuwe editie van Up The Game voor de deur. Het beloofd weer een prachtige dag te worden om te leren hoe je escaperooms bouwt, ontwerpt en draait. Of het nou het concepting, service, techniek, audio, materiaal, kwaliteit of de game flow. Alle onderdelen komen voorbij. In 2016 was het nog vooral inspiratie. Dit jaar willen de organisatoren Logic Locks en Real Life Gaming nog meer praktische zaken terug laten komen. Zodat je als je naar huis gaat praktische tips hebt om de dag er na in te zetten.

Mike van Hoenselaar spreker Up The Game

In het kader om heel praktische tips en strategiëen te geven op Up The Game hebben ze mij, eigenaar van Escape Rooms Nederland en online marketing en growth hacking agency Online Boswachters, gevraagd om spreker te zijn op Up The Game. Ik ga het hebben over effectieve marketing voor escaperooms. Dus met name hoe je een escaperoom succesvol kunt maken door middel van goede marketing. Zelfs al voordat je de escaperoom gebouwd hebt. Hierbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van praktische vooorbeelden en experimenten die ik gedaan heb.

Over Mike van Hoenselaar

Mike heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met online en heeft voor klanten gewerkt als KLM, Decathlon, Goliath Games, Philips, Rabobank, ING en Mitsubishi Elevator Europe. Hij heeft Escape Rooms Nederland opgericht en is al bijna 3 jaar bezig om zijn ervaring in marketing, design en techniek online te verwerken in dit platform. Met succes. Inmiddels heeft Escape Rooms Nederland bijna 100.000 bezoekers per maand. Hier zijn we erg trots op. Mike zal tijdens zijn presentatie ook voorbeelden geven wat hij bij Escape Rooms Nederland heeft gedaan om de grootste en meest volledige platform van Nederland te worden. Dingen die wel gewerkt hebben en dingen die niet gewerkt hebben.

Wat zou jij graag willen leren als je het hebt over marketing en escape rooms?
Laat het ons weten en hopelijk zien we je op Up The Game!
Kaarten kun je kopen op de website van Up The Game.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest