Missionroom Voorburg Escaperoom van de maand Juli 2018

juli 1, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

30 graden de hele week. Zweetporiëen draaien overuren. Waarom dan geen verkoeling gaan zoeken in een escaperoom? Veel escaperooms hebben ook de nodige airco in de kamers aangebracht. Na vorige maand bij te zijn met Villa BreTil in Rijen als escaperoom van de maand, willen we graag deze maand onze nieuwe escaperoom van de maand aankondigen. De maand juli is de maand van Missionroom in Voorburg.

De eigenaar Rogier Visser is er een uit duizenden. We vinden gastvrijheid enorm belangrijk en Rogier weet dit onvergetelijk te maken. Een echte gastheer die weet hoe je iemand moet vermaken een uur lang. Als je niet uitkijkt ben je te laat de kamer in omdat het al zo gezellig is en je bent te laat weg omdat het zo fijn napraten is. 51 reviews op Escape Rooms Nederland waarbij vrijwel allemaal gastvrijheid noemen in hun review.

Missionroom blijft voorlopig nog wel op deze locatie, Westeinde 8 in Voorburg, maar Rogier is al bezig met een nieuwe locatie die ook meer ruimte biedt voor nieuwe escaperooms. De belevingen die hij op deze locatie in Voorburg heeft, zijn uniek op hun eigen manier. Op dit moment is het mogelijk om 2 escaperooms te spelen. Binnenkort komt daar een gloednieuwe derde escaperoom bij, het museum. Vooral Cafe Voorburg springt er voor ons uit.

Escaperoom Missionroom in Voorburg

Op een leuke locatie in Voorburg met genoeg parkeergelegenheid, horeca in de buurt voor een hapje na het escapen maakt dit een leuke plek om je uitje te houden. Wij hebben alweer enige tijd geleden de locatie en onvergetelijke gastvrijheid van deze escaperoom mogen ervaren. Rogier is ook meerdere keren met onze escaperoom marathons mee geweest en worden we elke keer erg blij van zijn passie en enthousiasme.

Escape room Cafe Voorburg

Jullie zijn als enige nabestaanden door de notaris uitgenodigd om naar Cafe Voorburg te komen. Dit is het cafe van je overgrootvader. Je kende hem niet echt, hij werkte immers dag en nacht en was er nooit bij familie aangelegenheden. Maar toch heeft hij aan jullie gedacht. Gaande weg door het levensverhaal kom je achter dingen die je nooit eerder hebt geweten over je overgrootvader. Het mooie is, dat deze escaperoom vanaf 14 jaar te spelen is. Heel leuk om met familie of gezinnen te spelen. Deze kamer heeft veel leuke creatieve puzzels en ook voor de wat meer ervaren escaper erg leuk om te spelen.

Escape room Christina’s droom

Christina’s droom gaat over de 5 jarige Christina die veel droomt als ze ligt te slapen. Paarden, leeuwen, poppenhuizen, onweer en clowns. Alles komt voorbij in haar droom. Lukt het jou om Christina gerust te stellen zodat ze weer lekker kan slapen? Deze kamer heeft een erg leuk mechanisme ingebouwd die uniek is in een escaperoom. We hebben het in 250 escaperooms nog nooit eerder gezien. Over het algemeen denken we dat deze escaperoom wel voor de speler is die nog niet zo vaak een escaperoom gespeeld heeft. Toen wij hem speelde meer dan een half jaar geleden waren er nog wat kleine dingen dingen die wat werk nodig hadden. Rogier geeft aan dat hij alweer verschillende dingen aangescherpt heeft. Zijn we erg blij mee!

“Unieke complete escape beleving neerzetten met een diepgaand verhaal die alle zintuigen zal prikkelen voor jong en oud compleet met een gezellig restaurant waar je voor of na het spel gezellig een betaalbare lekkere maaltijd kan nuttigen. “. aldus Rogier over zijn ultieme droom voor escaperooms.

Meer informatie over Missionroom in Voorburg.

Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2018? Laat het ons weten.

Heb je al ooit eerder in op deze locatie mogen spelen? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring. Ga je nog spelen?! Heel veel plezier!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest