M&M’s bouwt samen met Escape Room escaperoom in Maleisië

augustus 9, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

M&M’s heeft samen met Escape Room een escape room gemaakt. Escape Room is het bedrijf waarvan we recent nog vertelde dat ze een kapitaalinjectie gekregen hadden voor 60% van de aandelen. M&M’s kennen we allemaal van de chocolade snoepjes. Samen hebben ze een bij eCurve in Petaling Jaya een speciale M&M’s escape room gemaakt. Er zijn 5 M&M’s ontsnapt en jij moet met jouw team de M&M’s terug zien te vinden.

Facebook-wedstrijd

Beide bedrijven hebben samen een actie bedacht op Facebook om gratis vrijkaarten te winnen voor deze speciale escape room. Deze wedstrijd zal van 10 augustus tot en met 13 september 2015 actief zijn. De Facebook wedstrijd M&M’s Break The Code Contest heeft 4 prijzen die je 5 weken lang elke week kunt winnen. Je kunt alleen meedoen als je 13 jaar of ouder bent en in Maleisië woont.

Hoe doe je mee

Als je mee wilt doen moet je de Facebook-pagina van M&M Maleisië liken en de video van de week bekijken. Elke week is er een nieuwe video. Hierin wordt een prijsvraag gesteld waar je het antwoord op moet zien te vinden. Als je dat antwoord weet kun je dat als antwoord op de video doorgeven. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, maar je kunt maar eenmaal winnen. De eerste 10 goede inzendingen per week verdienen de prijzen.

Prijzen

M&M's Malaysia 2015-08-09 15-33-04

Er zijn 4 prijzen die je kunt winnen. Bij elke prijs zitten 2 toegangstickets tot Escape Room Maleisië en een M&M goodie. Dit kan een mok zijn of een M&M’s knuffel.

We zijn benieuwd wat het volgende bedrijf in Nederland is dat de escape room in gaat inzetten als marketingkanaal. Internationaal kennen we inmiddels Mission Impossible en DIG. In 2014 is er wel een ASUS escape room geweest die op 19, 20 en 27 december te was in Eindhoven, Antwerpen en Rotterdam.

Meer informatie over de actie en de escaperoom op de Facebook pagina van M&M’s Maleisië

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest